fitness.com.hr cestitka - Merry Christmas |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Prosinac 2009 at 10:29 |
Hej FITovci ..
fitness.com.hr ekipa želi vam cestit i sretan Božic! Ugodno se odmorite preko blagdana, budite umjereni s poslasticama! Također bih vam odmah zaželjeli i sretnu Novu 20š0. godinu, da si ispunite sve želje, lijepo proslavite i nadam se da cemo se još bolje družiti i sljedece godine! Javite nam gdje ste bili, kako ste proslavili i kako se osjecate u 20š0. godini. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja uzvracam s dobrim željama cijeloj ekipi koja stvara Fitness.com.hr a isto tako i svim Fitovcima koji i sami pridonose sadržaju i, uopce, cine ovaj portal, želim
cESTIT BOŽIc I SRETNU, ZDRAVU I USPJEšNU NOVU GODINU!! Pozdrav ekipa, Uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala..
Takodjer od mene cestitke svima i vasim obiteljima |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala, i ja se pridružujem ljepim željama! Ostat cu u duhu ove stranice pa reci ovako - onima koji tek razmišljaju o promjeni svog nacina života ali i onima koji su vec u tome neka ova Nova godina bude godina u kojoj cete se osjecati kao nikada do sada, neka to bude vaša najbolja godina! Prošlost ostavite gdje joj je mjesto, s buducnošcu se ne opterecujte, a sadašnjost dobro iskoristite - samo o njoj ovisi buducnost Sretan Božic svima i još sretniju Novu godinu želi vam Gymka! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve najbolje svima, i neka bude iduca još bolja od ove
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
;) svima sve....necemo se poavljati..........
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretan Božic svima!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadam se da ste fino i umjereno papali, da ste se fino zabavili.. od sutra - back to reality - i zdravoj prehrani!
|
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Of kors |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nema me sad par dana pa bih svima ponovno zaželio:
Sve najbolje u Novoj godini, puno kretanja, dobrog provoda, zdravlja, novaca i svega što si poželite! Lijepo mi se zabavite sutra, budite umjereni u svemu i komuniciramo za par dana. Edited by Zoki |
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala hvala.. Tebi takodjer sve najbolje u 20š0. godini.. Nemoj puno pit na novogodisnjem doceku ali ni malo |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |