Whey...Yes Or No? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
maverick_ze
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Sijecanj 2010 at 14:16 |
|
Pozdrav,
prije svega da se predstavim jer sam novi na forumu, ja sam Dino=), imam 20 godina i od kako sam krenuo u teretanu, stalno mi se mota jedna rijec u glavi-WHEY protenini. Do sada sam koristio liquid amino, a trenutno koristim glutamin i zell bolan. Amino me iskreno razocarao sa obziron na cijenu, dok je glutamin zadovoljavajuci. No, ne dobijam onaj buff up efekat nikako, ja sam š95cm visok a imam oko š00kg...Pitanje je sljedece, da li cu koristenjem whey proteina dobijati na misicnoj masi li cu jednostavno da se udebljam...Mozda pitanje zvuci glupo, ali zbilja ne znam, i cijenio bi svaku pomoc, hvala=) |
||
www123
Viden/a u gymu Joined: 24 Prosinac 2009 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav!pitanje ti uopšte nije glupo.dobit ceš na mišicnioj masi sa wheyom i sa treningom sigurno,ali bitna ti je i druga prehrana jer se isto tako možeš i udebljat ako se nepravilno hraniš
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne, whey te nece nabildati.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dino,
dobrodošao! Ovdje u FAQu imaš objašnjeno što je whey, linkani su ti clanak o whey proteinu i tema na forumu pa slobodno malo prouci. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uzimaj whey,ali nemoj ocekivat cuda,pokrpat ce ti misice poslin treninga i to ti je ugl. to
|
||
maverick_ze
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OK, znaci da ne racunam na neko posebno povecanje misicne
mase?...sta mogu da uzimam za povecavanje misicne mase onda?... |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Puno obroka. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
toeno to, po moguanosti bogatih mesom, svje3im sirom, ri3om, tjesteninom i slienim namirnicama |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prehrana ali bas puno se najedi,i mozes i kreatin dodat jos uz whey od dodataka,i whey pij s dextrozon u pwm.i s obziron na tvoju visinu i tezinu moga bi ti na definiciju umisto mase
Edited by zmaj |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe, eovjek se nabrijao na masu, a ti ga na defku upuauješ dobar si |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
AAS |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ima š95 i š00kg.mozda oce postat rambo neznan,a mozda misli da ce dobot š0ak kg cistih misica na masi bez iti malo sala ko zna |
||
maverick_ze
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok...hvala vam za ovo...=)...samo jos jedno pitanje...kao
sto znate ja zelim da dobijem na masi (misicnoj)...a da pri tome smanjim kolicinu masnoca...smanjio sam unos kalorija na oko š500max dnevno...da li je to ok?...malo, previse? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne možeš u isto vrijeme mršaviti i dobivati mišice! odluci se za jedno, moj savjet ti je da prvo smršaviš a onda kreneš u dobivanje mišica! Jedino moraš paziti da sacuvaš ove mišice koje imaš dok mršaviš
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zapravo nije da se baš nikako ne može (zapravo ovisi o nizu toga) ali puno puno sporije ide...i rezultati možda nisu takvi kakvi bi bili da se išlo po redu . Tako da bi i ja tu preporucila prvo mršavljenje pa onda na igranje s mišicima, pogotovo jer je š00 kg u pitanju |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa možeš ako si pocetnik ili ako si na steroidima, inace koliko znam ne :D Ne ništa vrijedno spomena barem :S Ako znaš nešto, molim te mi reci, ne volim živjeti u nezanju |
||
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |