Vecernje suzdržavanje |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
NNixa
Viden/a u gymu Joined: 09 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Sijecanj 2010 at 23:37 |
Bok, samo da vas pitam za savjet, evo upravo sam dosao sa treninga (gimnastika) i popio proteine i sad je 23:35 h i bit cu budan do nekih 2h i uvijek ogladnim oko šh i tesko mi je izdrzat a da nesto ne pojedem i tako cijeli tjedan .. pa ima netko savjet kako da izdrzim tesko je heee a htio bi stvarno izdrzat da imam šest Paket ehehehheh ehehheh pozzz svima
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ehehehe eheheh
kada ti zavrsava trening? zasto proteinski napitak ne popijes neposredno nakon treninga (u svlacionici?), a kada do?es kuci u pola š2 veceras, legnes uz neku knjigu i za pola sata si gotov.. bezveze filozofiras, a nije nikakav bed |
|
NNixa
Viden/a u gymu Joined: 09 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro krivo sam se mozda izrazio popim u svlacioni ja proteine, dodem doma i gledanje telke i opet glad glad a kao nije dobro jest navecer pogotovo sranja .... dobro mozda sam postavio glupo pitanje ali me zanima kako se drugi nose sa time .. thnx
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pojedi 250gr posnog sira prije nego sta legnes i mozes i malo orasastih plodova.ja pojeden š00gr kikirikija ti mozes i manje ako ti je to puno to dvoje bi te tribalo zasitit da ne ogladnis
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
cemu cuđenje što si gladan kad ne pojedeš pošteni kruti obrok iza PWM-a? Nebitno što je vecer...dakako da neceš udarit po hambiju, cipsu, kolacima, smokiju il cevapima, al recimo posni i neku biljku uz to i miran si. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
i mogla je ova tema ic u podforum prehrana
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovdje je rasprava i o psihickom dijelu suzdržavanja .. dijelimo tips&tricks. Nnixa, svakako mazni posni 250g i miran si. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tesko se nosimo.. Pogotovo mi koji volimo jesti.. Ja se veoma tesko nosim sa time.. i da pojedem škg svjezeg sira navecer, i dalje psihicki sam gladan.. Prakticki samo cekam da pojedem nesto slatko i onda mogu na spavanje.. Ipak imamo problem u glavi sto se toga tice.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
NNixa
Post Options
Thanks(0)
|
ej ljudi hvala vam svim ici cu po vasim savjetima i nadam se da ce biti bolje lakse .. svijezi sir i mal opovrca cu maznut navecer i bok .. jos jednom hvala
|
|
NNixa
Post Options
Thanks(0)
|
Ps: tu smo da jedni drugima pomazemo i budemo velika podrska Thnx
Edited by NNixa |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Of course. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
NNixa
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Plus to slobodno pojedi nešto UH, tipa integralni kruh, ili slicno |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj, meni je najslađe navecer jesti! Tad mi se javi želja za najgorom
mogucom hranom... A moj trik je sljedeci: kažem si da što god želim pojesti u tom trenutku, "odgađam" za ujutro. Malo se zavaram... A ujutro uopce nemam želju za junkom! Nego fino zobene i jogurt. I tako svaku vecer |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A svima je najsladje jesti navecer :D
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
I jel došla koja kila u međuvremenu? UH prije spavanja nisu baš poželjni. A mislim heben je trik, ja da sebi tak šta kažem mislim da bi se sam istoga trena poslao u p m |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |