Problemi s ulogiravanjem |
Post Reply |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2010 at 15:44 |
||
Ako netko ima problema s ulogiravanjem, molim da se ovdje javi.
Namještavali smo HR znakove na forumu, nadam se da radi sve kako spada. Javite se ovdje ako vas izbacuje kod logiravanja. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja imam tih problema vec odavno, tj. otkako sam podigao najnoviju verziju Firefoxa. Dakako, tih problema nema kad uđem na forum preko Windowsovog IE-a. Najvjerojatnije je do programa (jer mi se na još jedan forum istog formata nece ulogirati), pa ako netko zna kako to riješiti neka javi. |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja koristim najnoviju verziju Firefoxa (3.0.š7) i nemam problema. Nešto ti javi kad se probaš ulogirati ili? Malo mi opiši.. |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Heh pa nisi onda na najnovijoj verziji, moja je 3.5.7 Uglavnom, upišem sve podatke za username i pass i stisnem ulaz, ok il kak vec i kao da ce uc, refresha se al ponovno me vrati na login s tim istim podacima koje sam vec unio. |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ups. Onda cu upgradeati.. Znam da na poslu imam najnoviju verziju i da radi. Sutra provjerim opet.. Uskoro cemo napraviti upgrade foruma i mislim da ce problem nestati. Strpite se malo... |
|||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn.. imam isti problem.. I onda moram koristit Explorer.. Ista najnovija verzija firefox-a i isti problem.. neznam rijesenje Gledao sam da mi nije mozda nesto instalirano u add ons, ali nema nicega sto bi smetalo.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma vjerojatno je do firefoxa ali šta sad raditi... Taman sam imao zapamceno na firefoxu podatke za warez i sad nigdje nemam spremljen pass na kompu i nikako ne mogu uci ni preko Explorera tak da je sranje malo vece što sam prelazio na novu verziju... |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |