Igre - igrate li se? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2010 at 20:06 |
|
Zanima me da li su FITovci ponekad ljenivci pa igraju igrice, leže pred monitorom i sl.
Moram priznati da nisam igrao igrice aktivno vec nekih 5 godina zbog stalnih radnih navika i opcenito posla. No, to ne znaci da se ne bi trebalo igrati.. Da li igrate kakve igrice na racunalu i koje su to? Dajte ideje ostalima, ponekad si i ja poželim zaigrati jednu bar nakratko.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Misliš igrice, kao na playstationu i slicno?
Noup, to me prošlo još prije srednje škole, moji mi nikada nisu kupili neku konzolu, a komp mi je ispao iz tog đira prije 5 godina Možda i bolje tako, ja sam u osmom razredu završio na fitnessu..haha Ali igram se.. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
fitko
Cita FAQ Joined: 21 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam zaigrati NBA live igricu..
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U "prapovijesno doba kompjutera" , znaci, negdje tamo kasne 80-e i pocetak 90-tih igrala sam sve moguce igrice na COMMODORE 64 / sa tzv. JOYSTICKOM ako znate šta je to
Snimalo se na veliko i to na one audio kasete , skoro da se nije švercalo Bilo je igrica od Garfielda, Batmana i Asterixa do malo žešcih borilackih, s ninjama i sl. a bila je jedna igrica fenomenalna zvana BAGITMAN, neki tip-robijaš bježi iz rudnika (to je igrac) i bježi ko lud od nekih frikovskih policajaca koji samo izmigolje a da ne znaš otkud Onda je doša SUPERMARIO sa svim svojim nivoima, pa sam igrala i to, također pucala po patkama koje lete preko ekrana. Poslije š997-e ništa od igrica više... |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako sam i ja zapoceo.. Zlatno doba komodorca... Završnica je bila mrvicu kasnije.. al eto.. gotovo isto.
Da, primjer su igrice na plejki. Vjerojatno su to svi halali... kad je došla plejka š. - i ja sam testirao kako to radi.. I bolje da ne igraš igrice sada, mislim da je to gubljenje vremena jer vecina ljudi koja igra igrice - pretjeruje u tome. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je igra prepuna kalorija... Very important: Ovo nije za FITovce! Cugopol... ovo je sigurno Croatia home made.. Edited by Zoki |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ponekad bacin na counter strike source i to uglavnom radi ekipe jer je online a prijatelji mi igraju i to je to. iman i vaznijih stvari
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
a i na Linuxu sam pa ne mogu ništa instalirati
(ako postoji nacin nemojte mi reci) |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Linux? Geek guy? Edited by Zoki |
||
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma jok, dobio sam žešce viruse na ikspeu, a taman pronašao ubuntu cd
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, onda OK. Vec sam pomislio da voliš alternativne operativne sustave i da se pališ na takve stvari.. Zezam se malo.. Znam da dosta ekipa koristi Linux, no meni XP radi izvrsno još uvijek... |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
7-ica je zakon, doslovno |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sto stavio 7-icu, i sve super radi.. Jedino nije kompatibilna sa nekim programima. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imam u planu staviti 7-icu.
Decki, jel se vi igrate? |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
imam sedmicu jedno skoro 5 mj i odlicna mi je što se tice igrica, ponekad, ali rijetko, i to nekakav rpg sa dobrom pricomn ili tako nešto |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |