Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2010 at 10:38 |
Pozdrav svim ljudima koji se bave bilo kojom vrstom sportske aktivnosti i koji žive zdravo ili nastoje tako živjeti! Registrirao sam se na ovaj forum kako bi uspio dobiti odogvore na neka pitanja i kako bi nešto naucio!
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Stvarno si došao na pravo misto, jer smo ovdje svi manje-više istih ili slicnih sklonosti - znaci povezuje nas zdrav životni stil koji nam nije tlaka nego uživancija,a pretpostavljam da si iti istog mišljenja Lijep pozdrav i tebi i ugodno ti cavrljanje na Fit Forumu |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome manu chao fan!
|
|
manu chao fan
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dorodošlici!
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosao manu chao fan.. Sto god te zanima, samo otvaraj temu i stizu odgovori
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Manu chaoooo! Super! Dobrodošao!
|
|
manu chao fan
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ce me najviše zanimati kako uskladiti prehranu, odnosno kako se oduprijeti nezdravoj hrani pošto sam po prirodi pomalo hedonist i jednostavno uživam u hrani, ali i kojem pivcu, ali se i dosta bavim sportom pa cu nastojati pronaci zlatnu sredinu!!!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |