New Posts New Posts RSS Feed - pozzzzzzzz
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

pozzzzzzzz

Post Reply Post Reply
Author
matija View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matija Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: pozzzzzzzz
    Posted: 14 Sijecanj 2010 at 23:38
  pozdrav svima......zovem se matija. bavim se tjelovjezbom tek oko 3 mjeseca a to je ukljucivalo teretanu 2-3 puta tjedno, trcanje, i skijanje! imao sam oko 90 kg što s obzirom na moju visinu  od š82-3cm nije puno, ali sva ta masa bila mi je koncentrirana na pivski stomak koji je nastao pod utjecajem ljenosti i alkoholiziranja pivom! konacno sam odlucio steci dobru formu i izgraditi mišicnu masu i oblikovat tijelo...
zasad sam postigao po meni zadovoljavajuce rezultate: skinuo sam oko 8-9 kg, polako mi mišici ruku i prsa dolaze do isticaja, imam dosta vecu snagu i izdržljivost u rukama i nogama...

jedino sto me jos pati je "zaostali" sloj masti na dnu trbuha koji smeta trbušnim mišicima da dodju do izražaja pa bih molio za savjet i molio bih da mi pomognete oko sastavljanja trening programa i programa prehrane za daljnje vježbanje i zato sam se uclanio na forum....jer.....dobar savjet zlata vrijedi!!

Back to Top
www123 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote www123 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Sijecanj 2010 at 08:18
Pozdrav.
šta se tice prehrane procitaj si u FAQ-u pod prehrana.Sve ceš tamo naci šta te interesira.
aA šta se tice programa napisao si da ideš u teretanu 2-3 putatjedno i da si skinuo vec dosta pa ne vidim u cemu je problem smo tako nastavi dalje.svaki program je dobar, možda da probaš malo smanjit odmor između serija i da povecaš na kraju crobnu aktivnost i rezultati moraju doc.
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Sijecanj 2010 at 18:49
Welcome
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.