Ljubavni Statusi :-) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Mala83
Viden/a u gymu Joined: 16 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Sijecanj 2010 at 22:52 |
||
Pozdrav Fitovci
Nova sam u ovoj vasoj prilicno zanimljivoj zajednici i u ovih nekoliko dana koliko sam prisutna u njoj saznala sam puno zanimljivostima o aktivnim clanovima (stvarno vas je puno) Svaka cast svima Nakon ovog kratkog uvoda, nadam se da cete mi oprostiti Moje pitanje glasi kakvi su vasi ljubavni statusi Jeste li u vezi (sretnoj - nesretnoj), slobodni, udani, ozenjeni, razvedeni.... Cini mi se da jedino o ovoj temi niste raspravljali |
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Welcome Mala83 u ovu nasu malu fit zajednicu!
Ja, u (sretnoj) vezi...sto se ljubavnog statusa tice.... |
|||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
{U vezi sretan} True
------------------------------- {Nesretan} False ------------------------------- {Oženjen} False -------------------------------- {Ona je šef } True -------------------------------- {Koliko za istim kormilom? Prebroji...} --------------------------------- Tako nekako otprilike kod mene P.S. Kako ovi sitni sati puknu u glavu kad pomješaš sa ucenjem i kavom i cedevitom |
|||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koji si ti meni smijeh Danijel Pozdrav Mala! A kako ti stojiš sa statusom? Valjda autor mora prvi odgovorit Ja...ne znam ni sama više di sam :) Teški i zbunjeni mjeseci iza mene, nadam se da ce se i moje kormilo ubrzo okrenut prema jednom smjeru...... |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Mala83
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala na dobrodošlici Ja sam eto sretno slobodna,hehehehe Edited by Mala83 |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
od kad san ovo lito izasa iz veze ne da mi se bit s bilo kim,tako da ako ona nema ono nesto ni ne pokusavan
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U sretnoj vezi!
Najsretniji na svijetu.. Btw. Mala83 dobrodošla u FIT zajednicu! Ostani nam aktivna. Možeš otvoriti temu ovdje i predstaviti se svima. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ocito ne zadugo ako navale muške hijene nakon što ovo vide
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe, zanimljivo pitanje.
Formalno (sretno )soliram, ali citirat cu jedan od Facebook statusa i nadovezati se: "Komplicirano je" |
|||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sretno zauzeta |
|||
Mala83
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehehe... |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
@mala83
odakle si, koliko imaš godina, cime se baviš, gdje si to bila na moru? |
|||
Mala83
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da to preko PM-a riješimo hehehe |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma možemo i preskociti te formalnosti, pa ti odmah broj napišem
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sreca da dva konja poput tebe i mene necemo navalit posto smo sretno zauzeti |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sve što je dobro je zauzeto A bogami Lega ne gubi vrijeme, nego drito u srž opametio se decko
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |