Anicin Savjet |
Post Reply |
Author | ||
anica99
Viden/a u gymu Joined: 27 Listopad 2009 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Sijecanj 2010 at 13:19 |
|
savjet :izbaciti kruh a umjesto njega integralni tost,izbaciti slatko ,vecera voce koliko hoces i izbaci secer ,sporo ali ucinkovito i naviknes se brzo a kile se ne vrate !! [:P] [:)]
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
anice, to ti daješ savjet ili pitaš za savjet? š. kruh uopce nije potrebno izbacit, cemu taj strah od kruha zanima me kako ostali obroci izgledaju |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da si vratila A misliš da un-om neceš opet tako, izgubit pa vratit kad se vratiš na staro? U mjesec i po? Možeš, zašto ne, možeš i više ako ti drago. što ceš izgubit, to je pitanje. A što nakon završiš sa dijetom? Un je po meni jedna od dijeta koju bi zabranila. što je najbolje, vecina ljudi jedva ceka taj kolac kojeg mogu pojest navecer kad je uh dan....valjda je zato i tako omiljena. Samo promjena navika može dovest tijelo u ravnotežu i to stanje održavat na duge staze, a ne se pentrat gore dolje cijeli život... p.s. ne znam di ti je nestao post, valjda si ga izbrisala, al uspjela sam ga uhvatit Edited by Gym_girl |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
anica99
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa daj nemoj me ubijat u pojam ,treba mi neki poticaj,nisam napisala da sam u meduvremenu rodila imam bebu 8 mj,dojila sam i vise jela tj,previse da bi imala mlijeka ali sad ne dojim i trebam brzo kile skinut kad prode prva 2 tj.vise mi se ni ne jede neznam kak tak da dok skinem ove kile nastavit cu manje jest i bit ce ok !!!
|
||
anica99
|
||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cemu žurba?! Ukoliko skineš kile brzo, još brže ceš ih i vratiti. Uz to tijelo ce ti doživiti šok. Moj savjet je pravilna prehrana i kontinuirano vježbanje. Pogledaj primjere jelovnika drugih pa iskombiniraj što tebi najbolje odgovara. https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=š632& ; ;PN=š Također, prouci treninge drugih fitovaca i vjerujem da ceš poticaj pronaci u njihovim uspjesima i postignucima Neka se iskusniji prikljuce raspravi i pomognu mladoj mami Edited by anna |
||
anica99
Post Options
Thanks(0)
|
|
puno hvala !!!
|
||
anica99
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe eto sad i ubijam u pojam Jooojj ali vi biste sve na brzinu ljudi, a ja samo hocu rec da ako želite DUGOROcNU promjenu, da je nužno mijenjat navike! Svaka dijeta ce odradit svoje, skinut ce se par kg, pritom cete se namucit, a kad dođe završni datum, vratit se na staro i opla - nazad. I što smo napravili? Malo ušli u stare traperice - pa opet izašli . Ok, ima onih koji nakon dijete stvarno promijene navike i nastave ok jest te tako zadrže težinu al takvih je malo... UN dijeta je po meni glupost. Jedan dan picit po vocu, drugi po mesu, treci po pašti i kolacima, peti brojat zjake i pit samo vodu....., a cemu to kad svaki dan možemo fino i zdravo jest? cestitke mladoj mami ali di gori? :)) Polako, skinut ce se te kilice, samo puno puno povrca, malo voca, masno i slatko pa-pa, vode na litre i eto nas, polako ali sigurno |
||
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |