New Posts New Posts RSS Feed - Molim pomoc - Glutamin?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Molim pomoc - Glutamin?

Post Reply Post Reply
Author
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Molim pomoc - Glutamin?
    Posted: 20 Sijecanj 2010 at 12:33
  Evo tek sam došao na forum a vec postavljam pitanja :) pricitao sam FAQ, nebrinite.

Nego uzeo bih si whey, glutamin i kreatin... sad neki kažu da mi ne treba glutamin, neki kažu da treba bla bla bla

i ja nikako da se odlucim, zato bih vas zamolio za kratak odgovor. Dali uzet glutamin?
škg glutamina pro.nutrition 220kn ;)
Moľeą sve ąto hoćeą, samo trebaą znati ąta ľelią.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 12:44

Originally posted by markec88 markec88 wrote:

Dali uzet glutamin?

Ako si pocetnik - ne (radije si kupi mesa, sira i jaja za to), ako vec imaš nekakvog iskustva - da (jer ceš moci odrediti pomaže li ti glutamin za oporavak ili ne buduci da se pretpostavlja da žešce treniraš).

Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 12:48
A imam nekih 5-6 mj. iskustva sa teretanom

I zanima me gdje ima za kupit posebno Riboza?

Edited by markec88
Back to Top
gormat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gormat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 14:16

Evo tek sam došao na forum a vec postavljam pitanja :) pricitao sam FAQ, nebrinite.

Nego uzeo bih si whey, glutamin i kreatin... sad neki kažu da mi ne treba glutamin, neki kažu da treba bla bla bla

i ja nikako da se odlucim, zato bih vas zamolio za kratak odgovor. Dali uzet glutamin?

Treba obavezno uzimati glutamin.

pilates
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 14:29
  Hvala na odgovoru, nego gdje se može nabavit Riboza? jer bi ju mješao sa kreatinom što pospješuje njegov ucinak
Back to Top
gormat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gormat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 14:59

Hvala na odgovoru, nego gdje se može nabavit Riboza? jer bi ju mješao sa kreatinom što pospješuje njegov ucinak

ja koristim l-glutamin od labrade...kupio sam ga u apoteci...300kn..to je vrhunski...miješam ga sa creatinom...

pilates
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 15:45
Originally posted by gormat gormat wrote:

tko ti je rekao?
Back to Top
gormat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gormat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 17:09
 proucavao sam strucna mišljenja od vrhunskih svjetskih medicinskih strucnjaka koji se bave suplementacijom...
pilates
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 17:23
  citao sam i ja neke clanke, a sada koliko su autori bili vrhunski medicinski strucnjaci u to ne ulazim..

ne napadam te niti kažem da si nužno u krivu, ali s obzirom na dosadašnja saznanja o glutaminu, "treba obavezno uzimati glutamin"  zvuci poprilicno samouvjereno

Edited by Lega
Back to Top
gormat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gormat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 19:12
 ne kažem da je zdravo...ali kod mene ima ucinka...
pilates
Back to Top
gormat View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gormat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 19:17
 u nekim sirutkinim proteinima ga ima dosta...a da ljudi ni ne znaju...ne procitaju sastav...
pilates
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 19:36
  Pa naravno da cu procitat dali ima glutamina u wheyu, nego mi nitko nije rekao di mogu kupit Ribozu!!!???
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 20:01
Originally posted by Lega Lega wrote:

tko ti je rekao?

Glupost ja bih rekao. TREBA, ali NIJE obavezno! Razlike ima u ta dva pojma.

Ti tzv. znanstveni strucnjaci su isti ti koji su zaposleni od strane kompanija koje proizvode glutamin. I ako vec pricamo o studijama, daj si vremena pa procitaj tocno koji oblik glutamina je efektivan i u kojoj kolicini.

u nekim sirutkinim proteinima ga ima dosta...a da ljudi ni ne znaju...ne procitaju sastav...

To je toliko mizerna kolicina da stvarno nema efekta (opcenito glutamin ne pokazuje efekta u malim kolicinama) i jedan jako loš marketinški trik, ništa drugo.

Pa naravno da cu procitat dali ima glutamina u wheyu, nego mi nitko nije rekao di mogu kupit Ribozu!!!???

Ne opterecuj se sitnicama nego udari po hrani i tegovima i obicnom kreatinu. Neceš dobiti 5kg na svoju težinu samo jer si koristio ribozu, to budi siguran.

Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 20:31
  Ali riboza pospješuje ucinak kreatina... ok  molim da se zakljuca tema, dobio sam svoj odgovor.

PUNO HVALA SVIMA
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.