Moja dijeta |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Aerendyl
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Sijecanj 2010 at 22:42 |
Evo da ipak imam mjesto za svoju dijetu pa da me možete pratiti i savjetovati.
Mislio sam ovako krenuti: š. Prije svega izbaciti kruh, sokove i slatkiše. 2. Buđenje ujutro 30 min prije škole kako bih jeo corn flakes u mlijeku (nemasno). Uredu ili ne valja? 3. E sada ne znam šta između 8 ujutro pa do š5:30. Do tada mi traje škola, mogu samo kupiti panin za to vrijeme. šta da si tu ubacim? Neku vocku ili? 4. Oko š6 sam doma, i tada rucam. Sada sam mislio da dam staroj popis šta smijem jesti za rucak, šta ne. Inace stara radi najcešce pašu sa necim, ili tako nešta na brzinu, pa sam mislio da joj kažem nešta drugo. Rižu nemogu jesti svaki dan. Evo ako mi možete nešta složiti iz ovog: Stvari koje volim (zdrave): soja, krumpir, riža, mahune, kelj, kupus, poriluk, pomidori (OMG <3<3 :) )... Stvari koje ne volim (zdrave): brokula, patliđani i paprika. Junk sve volim, pa me zanima dali mogu jesti lazanje, paštu, pizzu, pomfri, cevape i to? E sada je tu uvijek ona vecera, jesti ili ne jesti i šta. Vidim u FAQ-u pišu neki oracišci i to, ali zar nisu to grickalice? Ajde da cujem savjete i da krenem sa ovime. Mogu vam reci da sam prilicno uzbuđen. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
aaaaa...ajde opet citaj FAQ..... ;)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koji ti je cilj uopce? Tj.. koliko vidim u nekakvom drugom topciu cilj ti je mršavljenje, ali moraš napisati tu nešto više o sebi, kilaža, godine, aktivnosti i slicno,a ne da skupljamo informacije okolo Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Aerendyl
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cilj mi je za pocetak smršaviti.
Kilaža - š07 kg Visina - š74 cm Godine - š7 g. Aktivnosti - sport ne, samo tjelesni u školi. Ako još šta treba, samo reci. :) |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehehe kažeš da si procitao FAQ? Mladene, Mladene.... Ali ajde, bar su konkretna pitanja i ja sam dobre volje pa ajmo.. š. Kruh ne moraš izbacivat (osim bijelog), samo ga trebaš znat tempirat (prvi dio dana i oko aktivnosti) Junk? Ne moraš ga sad totalno izbacit (iako bi bilo poželjno, bar na pocetku) al bar ga smanjit na minimum minimuma... Vecera - obavezna. Nikakvi orašcici hehe nego se vrati na taj FAQ i procitaj još jednom |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Aerendyl
Post Options
Thanks(0)
|
Vi samo usmjeravate ljude na taj FAQ. Procitao sam vec 3 puta. Ako mi ne želite pomoci uredu.
Kažete da mogu sve jesti, a vaše preporuke su riža i posni sir, pa nemogu to svaki dan jesti. To dok je stari bio u Iraku pa su tamo filipinci svaki dan imali rižu sa piletinom ili rižu sa nekim mesom, i svaki dan su to jeli, ništa drugo. Ako nemate volje, barem me usmjerite na neku knjigu onda ili nešta slicno. |
|
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
baš ti je opširno odgovrila gym girl, mislim da ti moraš imati malo više volje... svaki dan jedeš drugo povrce : kombinacije praviš od povrce koje ti voliš, jedan dan dodaš rižu, integralnu, drugi dan dodaš nemasno mesno, treci dan paštu, mislim da je to vrlo raznovrsno.. ja svaki dan jedem povrce nešto drugo ubacim ili ne ... i vjerovao ili ne svako jutro jedem zobene u mlijeku..i nisu mi dosadile ..cak naprotiv..kad mi doasade ubacit cu jecmene |
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
odi pogledaj na nutricionizmu kako se ljudi hrane pa možda dobiješ neku ideju
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stari moj, tek si me sad s ovim naživcirao... Ako mi ne želite pomoci? Ja odvojim malo svog vremena, kojeg usput i nemam puno zadnje dane, da bi ti odgovorila na svako tvoje vec nekoliko puta prožvakano pitanje i ti kažeš da ti ne želimo pomoci? Riža i posni sir? To su naše preporuke? Ok, ja ne znam jel ti ne znaš citat, il nas radiš majmunima, ili nemaš volje ili cekaš da ti mi složimo, pojedemo i otreniramo za tebe - ili sve to skupa? Wtf?? Da te usmjerim na knjigu? Eto ti je, imaš ju doma ali ti je "ogromna". Ja stvarno ne znam šta više rec....ne samo u FAQ-u nego na milijun mjesta je napisano što, kako, i kada jesti. covjece, što praviš znanost od toga! Dala sam ti opciju za dorucak, za rucak, za međuobrok, jedino sam te za veceru uputila na FAQ. Uostalom, što god pojeo za rucak (ukoliko se radi o povrcu) možeš pojest i za veceru. To je to od mene Mladene. Ja ništa ne tražim za ovo malo svog vremena kojeg posvecujem ljudima kojima treba pomoc, cak mi ne trebaju ni zahvalit jer mi je to gušt. Kod koga vidim volju za promjenom, pisat cu romane ako treba. Ali ovakav post mi dovoljno govori...sad neka ti drugi pomažu. Sretno ti bilo. Edited by Gym_girl |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mladene, što ti nije jasno u prijašnjim odgovorima? Pa sve ti je odgovoreno. Dodatne ideje oko jelovnika potraži ovdje: FAQ nutricionizam Moj dnevni / tjedni jelovnik (44 stranice) Zašto si ne ubaciš neku dodatnu aktivnost uz tjelesni? Tjelesni samo nije dovoljno. To imaš vjerojatno š tjedno. Uz to kreni se baviti nekim sportom (košarka, nogomet i sl.) Idealno bi bilo kada bi mogao svaki dan vježbati barem pola sata. Moram ti naglasiti da samo tjelesni kao oblik aktivnosti nije dovoljan. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne daj se Gym_girl!
(mladen bi izgleda da mu i prožvaceš) |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
+š |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo još jedna koja bi da joj se prožvace!
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
You crazy crazy person!! |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
He he svašta.Inace gym girl i kate upravo si sad radim u wordu vaše jelovnike jer si želim složiti da vas usporedim sa sobom što se prehrane tice.Sve pohvale i pišite i dalje da imam materijala za slaganje.Bolje mi je da imam sama to napisano jer ste mi ionako puno pomogle i malo mi je bed ljude toliko gnjavit.Ajmo curke tipkajte
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |