Pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Sijecanj 2010 at 12:30 |
Da se predstavim, imam 2 god, 83/67 krecem u teretanu za koji tjedan, najdraa miicna skupina za radit su mi prsa :)
|
|
Možeš sve što hoćeš, samo trebaš znati šta želiš.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej zdravo Markec... dobrodoao nam!
Odakle si? Bavi li se kakvim sportom? Da li si vec prije trenirao? cime se bavi u ivotu? Malo da te upoznamo.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iz Pule, iao sam u teretanu prole godine 5-6 mj, inace se bavim samo racunalima i tako. Sad cu pocet trenirat i jest da dobijem koju kilu prije ljeta :)
|
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome, welcome u ekipu
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato si prestao trenirati? Bilo bi dobro ako prestane u određeno vrijeme s teretanom.. da nastavi doma s treningom. Moe odraditi kod kuce cijelo tijelo ukoliko ima bucice i osnovne fitness rekvizite. Kakve prehrambene navike ima? Definitivno sam za da dobije koju kilu. |
|
|
|
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
Pa imam apetit, ali sam bio lijen to se tice hrane.
Sad sam poceo vie jest,. npr. danas: 9:00 Zobene sa grođicama i mlijekom(ne mogu bez grođica jer mi je bljakasto :P ) 2:00 " fete kruha sa mesom, sirom i svjeim sirom... malo maslina mmmm 5:30 rucak 4 jaja sa slaninom i sirom 20:00 neko voce i sad navecer cu jest posni sa maslinama mmmm :))) to bi bilo to |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hey Markec, auuu premalo ti to papa :) fali ti ugljikohidrata, bez njih ce teko pa i nikako neto postic...di je pata. ria, krumpir...povrce? Ova vecera je jedva za nekog sa vikom kila, a kamoli tek sa manjkom :) Malo manje ovog masnijeg sira, a vie sloenih ugljikohidrata i proteina u obrocima i bit ce ok |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala :)) a si me nasmijala kad si rekla da papam xD hahaha
Ma ja ti nisam skoro nita jeo cijeli dan, ovo mi je sad full puno, ali poradit cu na tome, hvala na savjetu ;) |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
heheheh danas sam malo u tom njanja bebastom elementu ovo ti je puno? auffff imat ce ti onda posla i to dobrog za malo mase nabit :) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Da, definitivno malo mesine ubaci... (piletina, puretina, teletina, riba) Bolje da ti rucak izgleda ovako nekako: piletina + ria + povrce Malo pojacaj svoj dnevni meni i da vidi kilica. Probaj i javi kako ide.. |
|
|
|
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
Ma gledajte, ja sad nigdje ne radim naalost i samo sam doma, nikakva aktivnost i nije ni cudo da ne mogu bie pojest od navedenog... ali se trudim.
Pocinjem sa teretanom slijedeci ili drugi tjedan |
|
|
|
tsmokvica
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hello!
Vec kad je tema prehrana. Moja je ocajna. Trudim se jesti zdravo, ali slatkii moraju uvijek biti u blizini . To je jace od mene kad uđem u bilo koji ducan, sve mi je prekrasno i slasno. Kod kuce jedme cesto iz dosade . Prekrasno jeli Kupila sam si bademe i kikiriki u ljusci umjesto cokoladu, iako je imam u ladici. Pa ipak se trudim.. Dvaput tjedno idem na crobic, a kad je toplije malo trcim po prirodi. |
|
što ne kupim-ne pojedem!
|
|
tsmokvica
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tipicno muko, jeli!? |
|
što ne kupim-ne pojedem!
|
|
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
Tako nekako, ali ako imas pitanja vezana uz prehranu odi na temu o prehrani i postavljaj pitanja, a ne na mom predstavljanju
|
|
|
|
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
danas krecem u teretanu :D
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |