New Posts New Posts RSS Feed - Hello
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Hello

Post Reply Post Reply
Author
nenaa View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nenaa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Hello
    Posted: 20 Sijecanj 2010 at 19:27
Ja sam nova. Zovem se Jelena, negdje iz Istre. I krenula sam u akciju posttrudnickog skidanja kg. i mislim svoj put dijeliti ovdje na forumu, ali i tražiti iskustva drugih kao poticaj.
Krecem u iscitavanje pdf-ova i postova.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 19:50
Hej Jelena, lijepo da si nam se pridružila! 
Vidim da si u akciji skidanja kilica poslije trudnoce, preporucam za citati sljedece:
Mršavljenje nakon trudnoce
Tema š

Držimo fige da proces mršavljenja bude uspješan i svakako nam se prikljuci u ostalim temama. Ugodno postanje!

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sijecanj 2010 at 21:02
Dobro nam došla Jelena
Back to Top
tsmokvica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tsmokvica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 13:59
Hej Jelena i ja sam negdje iz Istre. Drugo djete mi ima skoro tri godine. U obadvije trudnoce dobila sam po 20 kg, a sad sam došla na š70/59, udebljala se dvije kile od kad idem na crobic.

Javi se!
ąto ne kupim-ne pojedem!
Back to Top
nenaa View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nenaa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 14:41
Ajde sad cu i ja iscrpno o sebi.
To što ja zovem posttrudnickom težinom zapravo i nije tocno. Muž me zeza da cu i za š0 godina govorit da sa tek rodila. Prava istina ide ovako.

Do kraja srednje škole, aktivna odbojkašica...š70 cm sam visoka i tada sam varirala od 55-60 kg. što je na moju visinu i moj ukus bilo malo suhonjavo.Od toga su po 3 kg bile svaka sisa, a š0 kg samo guza. Mislimnije bilo loše, ali je bilo smješno. Otišla sam u Zg. na faks, a moj tadašnji decko u Rijeku. I kako to ide, kao i svaka smotana žena umjesto da se zabavljam ucim i živim život, ja sam ucila, bila u stanu plakala i žderala. I tada sam prvi put dosegnula 70 kg. Nešto sam povremeno i skinula i došla na 65. To je po meni težina koja mi najbolje stoji. Iskreno ni 70 na meni nije loše, ali je gornja granica. Sve je to bilo super. 2004 sam se udala sa 24 god. i u vjencanici sam imala 63 kg i bila prezadovoljna.
E onda nastaju problemi. 3 neuspjele trudnoce. Svaka je trajala malo duže. Za svaku sam od srece dobila 2 kg i kad bi je izgubila od depresije bi natukla još 2 kg. Polako sam za te prve 3 god. braka došla sam na 85 kg. Katastrofa. Nakon toga je usljedila toliko dugo željena uspješna trudnoca u kojoj sam do poroda došla na š06 kg. Nakon poroda u prvih godinu dana polako sam nekako došla do 90 kg, ali bez kretanja i bez truda. Mala je napunila š god. a ja odlucila da je dosta. sve je pocelo 0š.05.2009 o prehrani ne bih puno. Svatko tko je mršavio zna da treba zatvorit usta najviše moguce, ali i promjenit namirnice. Trcala sam 30 dnevno svaki dan i odlazila na treninge odbojke 3 puta dnevno i vozila orbitrec svaki dan kod kuce 30 min. do kraja ljeta došla sam na 70 kg. Tijelo mi je od tolikog vježbanja izgledalo super.
I tako sam do božica opet malo zapustila i došla na 76. Ali evo sa 0š.0š. krenula ispocetka opet trcanje, odbojka i orbitrec svaki dan To je svaki dan š-š.5 sati vježbanja. Jutros sam imala 72 kg. I ne odustajem dok ne dođem na 65. Znaci ima posla.
Jedem dva puta dnevno jako mali obrok, ali ono šta mi se jede. Slatko ne jedem uopce ni u najvecim krizama. Jednostavno ne kupujem i nemam ga u kuci.
Jedva cekam da budem ona stara od prije 5 godina.

Prije trcanja i orbitreca uzimam L-carnetin i primjetila sam da mogu više i lakše podnijeti napor. I pijem još jedne kapsule koje mi pomažu da uopce ne mislim na hranu.
Još imam posla do cilja. Jedva cekam.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.