Google Nexus One - mobitel |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Sijecanj 2010 at 15:28 |
Ne znam da li ste culi, no izašao je na zapadu Google Nexus One mobitel koji je jedan oblik smart phone-a i konkurencija iphone-u.
Nekoliko slicica: Ne znam koliko ste zapanjeni mobitelima i što želite od njih, no slobodno napišite ovdje da malo diskutiramo o tome. Koji mobitel posjedujete i da li cete kupovati neki smart phone uskoro? Definitivno mobitel mi nije više što je nekad bio. Sada volim provjeriti e-mail na njemu, poslušati radio ili neku muziku, pokrenuti nekoliko aplikacija i koristite nekakve napredne stvarcice na njemu.. Još nemam smartphone, no planiram ga kupiti. Da li imate kakve preporuke, iskustva? Imam sada Sony Ericsson V640i. Vi? Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
..za one koji ne znaju, s ovim se, između ostaloga, može i telefonirati !
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je. To je u samoj duši "mobitel"... |
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ova je dobra. meni je glavno da mogu pricat i slat poruke ostalo mi i nije napeto toliko |
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
iphone, mozda kad istekne ugovor za ovaj sad
Ako primas mejlove u vecoj kolicini, nesto tipa ovoga je mus, zato i je blackberry dobio na popularnosti, a on je samo mail nudio. Ako se RIM ne probudi, ovo ce ga prebit ko beba zvecku |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja si bas skicam neki bbery. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam si škicao bberry ili jednu od nokia Eserie ali sad planiram uzeti samsung i85š0 inov8! Iako me privlace dosta ovi sa full qwerty tipkovnicom
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno k800 i cekam frenda da mi proda n95 8gb
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Evo tko ima smartphone s androidom:
http://mashable.com/20š0/05/0š/android-health/ 8 Best Android Apps for Health and Fitness |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |