New Posts New Posts RSS Feed - Tjedna prehrana
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Tjedna prehrana

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Tjedna prehrana
    Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:28
  Zamolio bih vas ako netko ima vremena da mi napravi neki jednostavan plan prehrane za sljedeci tjedan jer drugi tjedan krecem u teretanu.

danas sam se vagao.. katastrofa.. š83/6š
Možeš sve što hoćeš, samo trebaš znati šta želiš.
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:31
Originally posted by markec88 markec88 wrote:

Zamolio bih vas ako netko ima vremena da mi napravi neki jednostavan plan prehrane za sljedeci tjedan jer drugi tjedan krecem u teretanu.danas sam se vagao.. katastrofa.. š83/6š

Žao mi je ali ne vjerujem da itko ima vremena za to.. jedino ako placaš ako ne placaš, procitaj ove dvije stavke:

š.

2.

Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:32
  puno hvala na odgovoru, broj 2 mi se svidja... ispricavam se za broj š :D
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:35
ka sta te illy uputija pogledaj to.a uz to pogledaj i ovo
i malo prosvrljaj po temama pa ako ti nesto jos nije jasno postavi pitanje.i da treba tebi i 20 kila mase pa postupno ces valjda dobit to
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:39
  Pa uzet cu si kreatin i whey, ali 90% je prehrana... nego mislio sam i glutamin ali neki kažu da, neki ne... pa na kraju cijela zbrka oko toga, lud sam vise s tim glutaminom

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:45
nemoj ga uzet jer ces dat pare a neces osjetit veliku razliku radje uloti u prehranu malo vise.jer i ovako ces morat dosta ulagat baziraj se na puno proteina i ugljikohidrata masti probaj maslinovo ulje kikiriki i sl,i jedi puno jer ti trebas puno kilaze dobit
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:52
  važi, onda samo protein i kreatin.... kreatin sam prije uzimao pa vjerojatno nece djelovat tako dobro kao i prvi puta.... a nadam se da ce ipak nesto djelovat
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 23:10

važi, onda samo protein i kreatin.... kreatin sam prije uzimao pa vjerojatno nece djelovat tako dobro kao i prvi puta.... a nadam se da ce ipak nesto djelovat

Zašto nebi djelovao.. 5 grama svaki dan, kad imaš trening u PWM, kad nemaš, popij s vodom! Jedi najmanje 4 puta dnevno, što obilnije sa što više proteina, vježbaj i to je sva filozofija
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 23:14
illy ja vec skoro 3 miseca uziman 5 gr dnevno pa san sad mislija krajen iduceg tjedna uzet tjedan dana pauze od kreatina,jeli potrobno to ili nije
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Sijecanj 2010 at 23:26
a gledaj.. tjedan dana ti nije išta, ako se pauzira ond aje to mjesec dana, no slobodno uzimaj još 2- 3 mj prije pauze od mj dana, nebi trebalo biti problema! Jedino, smanji dozu na jedno 3 grama, to je dovoljno za održavanje

Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 10:28
  A je bolje radit punjenje, održavanje i pražnjenje ili da radim kao zmaj?
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 11:43
vecina uzima 5gr dnevno,a ti mozes kako mislis da ti je najbolje
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 13:04
  a onda cu i ja tako. Znaci 5 gr ujutro i 5 gr poslije treninga, kad nemam trening onda samo ujutro?
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 13:15

a onda cu i ja tako. Znaci 5 gr ujutro i 5 gr poslije treninga, kad nemam trening onda samo ujutro?

ne, kad imaš trening onda uzimaš samo poslje treninga! znaci 5 grama dnevno, svaki dan, jedino je timing drugciji kad imaš trening

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 18:53
Originally posted by Iluvatar Iluvatar wrote:

ne, kad imaš trening onda uzimaš samo poslje treninga! znaci 5 grama dnevno, svaki dan, jedino je timing drugciji kad imaš trening
.
jesi sad skuzija ??
Back to Top
markec88 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote markec88 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Sijecanj 2010 at 23:55
  da,

znaci kad imam trening onda poslije treninga, a kad nemam onda ujutro natašte
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.