MSM i Glukozamin |
Post Reply |
Author | ||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Sijecanj 2010 at 12:31 |
|
evo zanima me jesu li MSM tablete dovoljne za zastitu zglobova jer znan da postoje i drugi dodaci ali su dosta skupi.i sta mislite o oste bi flexu evo link http://www.vitamini.hr/4š80.aspx. hvala
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jbt neko dode postavi po stoti put temu a sta cu jest da smrsavin i svi daju puste linkove ovo ono,ja postavin konkretno pitanje i NIKO
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam zapravo ocekivao da ce ti illy štogod napisati jer je on i sam narucivao takve dodatke i vjerojatno je upuceniji od ostalih u to. A što se tice prežvakanih tema...welcome to reality |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
a e |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo me, evo me
Ja sam izvukao dobar deal na swansonu, msm posebno jendo 400 kapsula i kombinacija glukozamina, chondotroina i msm za 6 mj , sve to jedno 300 njak kn što bilo bi dobro da barem nešto od toga koristiš a pomogucnosti sve :D glukozamin je dosta jeftin kao i msm, mislim da bi te ta kombinacija izašla dosta jefitno! pogledaj ovdje http://www.swansonvitamins.com/Search/Joint-Health/_/n-š4 Osteo bi flex nisam probao.. ali kod nas je dosta skup |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
osteo bi flex zadrzaj 2 tablete a to je preporucena dnevna doza
glukozamin hidroklorid š500mg joint shield *š350mg kondroitin-MSMkompleks š250mg i jos vitamin c i mangan *kljucni dio joint shield kompleksa je 5-loxin,zasticeni sastojak koji smanjuje upalu u zglobovima te stiti hrskavicu i zglobno tkivo.5-loxin sadrzi š0 puta vise aktivne tvari (AKBA) od uobicajenih ekstrakata tamjana. Evo malo san prepisa sa kutije pa me sad illy zanima jeli ovo dovoljno samo uzimat za zastitu jer ne zelin previse toga uzimat.koliko se dugo ovo smi uzimat i kad triba pravit pauze od uzimanja i koliko to triba trajat ,i ovo mi je samo za zastitu zglobova zasad nisu osteceni,i kako ovo utjece odnosno utjece li uopce na jetru i bubrege s obziron da to nije jedini suplement koji uziman tu je jos i whey,kreatin i ABC vitamini.Hvala unaprid na odgovoru prije uzimanja se zelin informirat Edited by zmaj |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad bi se svi barem htjeli informitati prije nego što ucine nešto
što se ovog tice, nema te što brinuti, ništa od ovog nije štetno za jetru, niti ti trebaju pauze! Suplement je odlican samo je pitanje cjene! Po kakvoj cjeni si to našao? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
a cijena je ka u ljekarnama. jos ga nisan kupija na pm ti evo detalji
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ovaj osteo bi flex ima š00% preporucen doze vitamina c i os ABC sta pijen isto š00% u dextrozi ga ima cak š50% ba š00gr jeli to malo previse sve uzimat znan da se nesto viska izluci ali neznan bas da bi moglo sve?
|
||
Adebisi
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ujutro pijem Multi, a jel smijem glukozamin navecer? ili da ga isto uzimam ujutro?
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svejedno je |
||
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma C vitamina možeš uzimat i š500% RDA bez šale |
||
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ok
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo kupija san osteo bi flex 2 kutije nije da me bole zglobovi,nego mi je ideju da prijatelj koji ima problema sa zglobovima,iako neki kazu da zapravo to nemoze doc do hrskavice jer nemoze probit barijeru nadan se da ce nesto pomoc u prevenciji
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |