Tjedna prehrana |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Sijecanj 2010 at 22:28 |
|
Zamolio bih vas ako netko ima vremena da mi napravi neki jednostavan plan prehrane za sljedeci tjedan jer drugi tjedan krecem u teretanu.
danas sam se vagao.. katastrofa.. 83/6 |
||
Možeš sve što hoćeš, samo trebaš znati šta želiš.
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ao mi je ali ne vjerujem da itko ima vremena za to.. jedino ako placa ako ne placa, procitaj ove dvije stavke: . 2. |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
puno hvala na odgovoru, broj 2 mi se svidja... ispricavam se za broj :D
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Oujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ka sta te illy uputija pogledaj to.a uz to pogledaj i ovo
i malo prosvrljaj po temama pa ako ti nesto jos nije jasno postavi pitanje.i da treba tebi i 20 kila mase pa postupno ces valjda dobit to |
||
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa uzet cu si kreatin i whey, ali 90% je prehrana... nego mislio sam i glutamin ali neki kau da, neki ne... pa na kraju cijela zbrka oko toga, lud sam vise s tim glutaminom
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Oujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemoj ga uzet jer ces dat pare a neces osjetit veliku razliku radje uloti u prehranu malo vise.jer i ovako ces morat dosta ulagat baziraj se na puno proteina i ugljikohidrata masti probaj maslinovo ulje kikiriki i sl,i jedi puno jer ti trebas puno kilaze dobit
|
||
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
|
vai, onda samo protein i kreatin.... kreatin sam prije uzimao pa vjerojatno nece djelovat tako dobro kao i prvi puta.... a nadam se da ce ipak nesto djelovat
|
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato nebi djelovao.. 5 grama svaki dan, kad ima trening u PWM, kad nema, popij s vodom! Jedi najmanje 4 puta dnevno, to obilnije sa to vie proteina, vjebaj i to je sva filozofija |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
illy ja vec skoro 3 miseca uziman 5 gr dnevno pa san sad mislija krajen iduceg tjedna uzet tjedan dana pauze od kreatina,jeli potrobno to ili nije
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
a gledaj.. tjedan dana ti nije ita, ako se pauzira ond aje to mjesec dana, no slobodno uzimaj jo 2- 3 mj prije pauze od mj dana, nebi trebalo biti problema! Jedino, smanji dozu na jedno 3 grama, to je dovoljno za odravanje
|
||
||
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
|
A je bolje radit punjenje, odravanje i pranjenje ili da radim kao zmaj?
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
vecina uzima 5gr dnevno,a ti mozes kako mislis da ti je najbolje
|
||
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
|
a onda cu i ja tako. Znaci 5 gr ujutro i 5 gr poslije treninga, kad nemam trening onda samo ujutro?
|
||
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne, kad ima trening onda uzima samo poslje treninga! znaci 5 grama dnevno, svaki dan, jedino je timing drugciji kad ima trening |
||
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
jesi sad skuzija ?? |
||
markec88
Post Options
Thanks(0)
|
|
da,
znaci kad imam trening onda poslije treninga, a kad nemam onda ujutro natate |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |