Minerali |
Post Reply |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Prosinac 2009 at 22:58 |
||
Zanima me pijete li minerale u obliku tableta?
Ja sam razmisljao kupici Ca-Zn-Mg... |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
gormat
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
pilates
|
|||
gormat
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to ti je odlicno.....
|
|||
pilates
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a posto pijen ABCplus vitamine i minerale ne planiran jos nesto uz to
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znam piti Supradyn koji sadrži sve potrebne minerale i vitamine. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Znam jedino da mi je nekoliko ljudi reklo da se ne uzima ništa pomocu tableta što se prirodnim nacinom može unijeti u organizam - jest da su neki od njih lupnjeni u glavu sa teorijama zavjere, ali zbilja danas ima vitamina sa svime i za svašta, a kao do sad nismo mogli bez toga svih tisuca godina. Ja isto kad mi imunitet jako padne znam pit takve stvari, ali eto izbjegavam ih jer vocu i povrce imaju rješenje,
al 'ko voli nek izvoli |
|||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisu voce i povrce kao što su bili prije š000 godina A i za nekog jako aktivnog, mislim da je definitvno dobro unositi doadtno vitamine i minerale, jer bi u protivnom cjele dane jeli samo povrce i voce |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kad malo bolje sagledam istina - ali neki ljudi stvarno pretjeruju pa vitaminozu dobiju Baš sam malo istraživao o vinima nedavno - sva novija vina(stara oko 30ak godina) su prepuna pesticida - cast iznimkama, a tako je zbilja i sa vocem i povrcem. Sve ovisi o sitiuaciji, a oni koji ne vježbaju pretjerano mnogo mogu se namiriti pravilnom prehranom, a opet - što znaci pretjerano mnogo |
|||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hmmm ne znam, dalo bi se raspravljat o tome...uostalom, svašta nam mogu prodat :) Ekipa bubne neku cifru vitamina i minerala i kaže da su istraživanja pokazala da nam toliko treba, a što mi znamo uopce jel to tako il nije? Pa mogu nas vozat kako hoce da bi nam uvalili sve i svašta :)
Ja ne uzimam ništa od tih vitamina,pa cak ni voca ne jedem skoro pa niš zadnje vrijeme i nisam bila bolesna, pa ne pamtim kad...ma cak ni prehlađena. E sad, jel to moja luda glava, sretna zvijezda il što, ne znam, al eto samo dajem primjer Edited by Gym_girl |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
mogu nas vozat sa puno dodataka prehrani,pa ces opet uzimat ono sta mislis da ti treba
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A cuj i ja tako ali recimo mislim da u vrijeme intenzivnih napora, ali dosta intenzivnih ne mogu odmoci, i to naravno kvalitetni ( svakakvog se smeca može naci) Recimo, vjerovatno nemaš problema sa zglobovima no to ne znaci da ti nebi moglo biti bolje ( i prevencijski i opcenito ) d akoristiš glikozamin chondotroin i MSM kao što se može i bez PWM-a ali je bolej snjim, if you catch my drift Ovo sam si ja uzeo recimo za intenzivne pripreme |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
catcham ja tvoj drift Illy kužim što hoceš rec, odmoc sigurno nece...ne kažem da bi se svi sad trebali ostavit dodataka, no no, samo da nas mogu vozat kako im drago :) uostalom, otkad sam krenula sa wheyom, cim prifali ludnica evo, sad se krpam sa ostacima i smišljam cime pokrit tih par treninga dok ne dođe nova tura hehe...toliko o nepotrebnim dodacima |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma pricaj mi, ja sam cekao sa dpošiljku dva tjedna skoro i posuđivao od clanova svog tima za vježbanje dobro da njih imam i mene uhvati panika kad ga nemam, možda ipak jesu ti protejini droga |
|||
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
i meni se ekipa nudi da mi donesu u vrecici istina, ja skrušeno priznajem da me zelo |
|||
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |