Pozz iz Future! |
Post Reply |
Author | |
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2010 at 18:58 |
Pozdrav svim fitovcima ..moje ime je Martina i radim kao fitness trener vec kojih desetak godina.Vec sedam godina imam sa suprugom fitness centar i fitnes,body-building nam je život.
Imam iza sebe puno natjecanja i vrhunskih rezultata te mi je vrlo drago da postoji ovakav portal.Nadam se da cemo se ugodno družiti i nauciti nešto jedni od drugih! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla Martina!
Drago mi je da imamo tako iskusnu osobu ovdje na forumu - slobodno se ukljuci u sve rasprave! |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došla Martina!
Lijepo da smo dobili još jednog strucnjaka od kojeg možemo tražiti savjet kad zatreba |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey Martina! Prije par dana sam, procitavši tvoj clanak na naslovnici, otišla malo na tvoju stranicu i rekla sama sebi: Eeee baš to i ja želim - živjeti bodybuilding život udvoje, i ozbiljno idem prema tome, srecom podršku imam :) . Zato mi je i drago da si nam se prikljucila, svaka cast na rezultatima, dijelim tvoju strast, a i nadam se da ceš i ti s nama podijeliti svoje osobno iskustvo kako bi mogli što više ljudi upoznati sa našim nacinom života i širiti ovu fit zajednicu sve dalje i dalje i dalje...! |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
fitko
Cita FAQ Joined: 21 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Martina,
clanak koji je na naslovnici je izvrstan! Dobrodošla! |
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici!Pokušati cu biti što aktivnija i od pomoci.Ako tko ima bilo kakva pitanja ali i dvojbe slobodno mi se javite u inbox..u planu mi je otvoriti "Futura" grupu na fejsu pa ste naravno svi dobrodošli.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Vidim da si pocela sudjelovati u temama - definitivno podijeli svoje iskustvo s ostalima, a i kvalitetnih osoba ovdje nikad dosta.. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
martyL
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |