Novine - kupujete li ih? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Sijecanj 2010 at 19:28 |
Interesira me da li kupujete novine i da li je to svakodnevno?
Moram priznati da nisam kupio novine vec neko vrijeme (sigurno 3mj.) jer nemam potrebe za time. Na netu mogu sve pronaci, u puno boljem obliku i jefinije mi je (besplatno). Vjerujem da Thorn cita 24sata , no ostali? Mislite li da ce novine "izumrijeti" kroz nekoliko godina? Uz gadgete koji svakodnevno izlaze i koji omogucuju citanje vijesti u multimedijalnom obliku, mislim da ce naklada novina kroz 5-š0 god. zaista brutalno pasti. što vi mislite? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa da, sada skoro svaku tiskovinu imaš na internetu, dodamo li tomu još krizu- sigurno im je prodaja vec vidljivo opala.
Ja inace znam uglavnom petkom kupit ili Jutarnji ili Vecernji, malo za gušt, a dobije se i TV program Ali, i to sam prije cešce. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme...ništa... ja na poslu vrtim samo flex i muscle&fitness, a doma na netu štogod se te tematike tice ili to ili citam knjige......tako da razgovori o politici i tome slicnom sa mnom odmah padaju u vodu, a bome i o žutilu - što manje znam to mi bolje a naklada da li ce pasti? Vjerujem da hoce....odnosno, sigurna sam - dolaze nove internet generacije - knjige su vec polako pocele odlaziti s polica (što je šteta), tako da ce uskoro i novine... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Više ne buduci da se ne tiskaju više kod nas Sad samo glas slavonije i to za vrijeme pauze proletim na brzinu i to je to. Mene stvarno cudi što još uvijek ljudi uzimaju novine, ali s obzirom da to više cita starija populacija a hrvatska sve više stari, ne bih baš rekao da ce padat naklada
|
|
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako Kindle i iPad (ili slicni proizvodi) ne ubiju novine i knjige, ne znam što hoce
Novine kao ideja nisu loše, ali su zastarjele, ne samo kao ideja vec i kao informacija (citaš š dan stare novosti - to onda nisu novosti više). Znaci ideja novina nije loša, evoluirala je u televizijske dnevnike (najgledanija stvar na televiziji) pa u news portale, isto kako i google polako mijenja svoje osnove, ne koristi samo stare akumulirane informacije vec uvodi i live feed informacije (odmah na naslovnu stranu). Princip je manje više uvijek isti, a platforme se mijenjaju, evolve or die "video killed the radio star" Evo jedan nostalgicno primjeren emo |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |