caj od mente - cajevi |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Sijecanj 2010 at 23:35 |
||
Ja volim popit caj od mente ili zeleni caj.
caj od mente (metvice) mi smiruje želudac i volim ga navecer popiti. Zeleni caj popijem ujutro i to mi odlicno legne. caj od mente je valjda caj koji ima svako kod kuce. Divnog je okusa i mirisa. Također caj od mente djeluje umirijuce i vjerojatno zato mi dobro sjedne pred spavanje. Koje cajeve volite piti? Kada ih pijete? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja pijem kombinaciju zelenog sa mentom Ma zeleni je zakon, nekad sam znala pit nescafe popodne ali bi me još više uspavao...kad sam ga zamijenila zelenim, divota.....odonda je svako popodne na dnevnom redu..i ponekad ujutro.. ..a kad sam negdje vani, volim vocne narucit...trenutno mi je borovnica hit :) |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja popijem zeleni sa malo đumbira doma...a vani sa limunom.... a inace druge cajeve baš ne volim..podsjecaju me na bolest...hm...valjda su mi cajave ko maloj davali samo kad sam imala temp...moram pitat....
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kamilica
Borovnica Jagoda s vanilijom Brusnica i nar Jabuka s cimetom Sljez Tako bi otprilike išla lista mojih favourite cajeva Inace, ja sam pravi TEA FAN Doma uvijek imam barem 7 vrecica najrazlicitijih kombinacija, volim isprobavati nove vocne pogotovo u kombinacijama s vanilijom ili razne vocno vocne kombinacije. Evo, mogu preporuciti MILFORD borovnica/vanilija ali i onaj iz AROMATICE(samo u njihovin ducanima) - brusnica/jabuka s cimetom i klincicem, pravi ne u filter vrecici koji ima komadice jabuka i brusnica i zapravo kad ga skuhate dobijete više kompot nego caj. Edited by Kate |
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja - zeleni, mentu i roibos, a kad sam na cugi negdje onda najcešce jagoda vanilija s medom...
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidim da su zeleni i menta jedni od omiljenih cajeva.
Kamilica je također dobra, no to sam se navikao da ju pijem kad sam bolestan i sl. pa ju baš i ne obožavam. Da li volite stavljati limun ili cedevitu u caj? Stavljate li šecer u caj? |
|||
|
|||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sa šecerom mi je caj katastrofa - ak išta stavljam onda je to med... limun mi isto nekak ne paše... kombinacija - caj i cedevita - nikad probala...
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja uglavnom volim staviti limun. Sitno šecera stavim ako caj zna biti gorak. A cedevitu ekipa cesto rabi kad se nema limuna, okus je približan.. no nije to to! |
|||
|
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
OBOŽAVAM mentu, ali pronašla sam još nešto finije.
caj od peperminta slican je menti samo od njega ostane blagi okus hlađenja u ustima. ubijam se od tog caja..mogu ga popiti na litre |
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo ga...mljac
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam ga probao. Tko to proizvodi? |
|||
|
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Teekanne Edited by Skviki |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidim da. Ma gledam dal je to naše domace ili iz vana? |
|||
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Njemacki cajevi
|
|||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Moji favoriti su zeleni i caj od trešnje.Ne stavljam ništa u njih.Niti šecer,niti limun niti med jer ne volim.Izbirljiva
|
|||
medena
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Iskreno meni je najbolji caj od šipka s limunom ili menta.to mogu uvijek piti,bilo kad...ima razlicitih vrsta caja,recimo yoga cajevi koji su papreni..vrlo zanimljivi okusi.treba isprobati..mislim da su najgore kvalitete cedevita cajevi,to nije vidjelo caja.Twinings cajevi ,dilmah,to je kvaliteta.
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |