pozz svima |
Post Reply |
Author | |
messy-miss
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Sijecanj 2010 at 12:01 |
Evo ja sam iz Zagreba, 22 godine, studiram vec neko vrijeme znam baciti oko na ovu stranicu pa sam se odlucila i registrirati. volim kretanje, teretana, crobic, bicikl, rolanje..putem ovog forma zeljela bi saznati nesto o boljoj i kvalitetnijoj prehrani te savjete za teretanu treniranja i tako dalje =) pozdrav svima |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav .super sta si na stranici i prucavas ako te nesto bude zanimalo pitaj
|
|
messy-miss
Viden/a u gymu Joined: 31 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala...bit ce pitanja
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno otvori temu i pitaj što god te zanima. Samo u startu procitaj FAQ... i kreni.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla messy-miss
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |