Suplementi-Gdje ih kupujete? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Ožujak 2007 at 19:14 |
Zanima me jako di sve kupujete dodatke? Npr, u Zagrebu, u kojim trgovinama, u drugim gradovima isto tako. Meni se cini da je nekako malo ducana pa na ovaj nacin zelim saznati otprilike koliko ih je i koje su |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
U Rijeci u biljnoj ljekarni Naturel na školjicu
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Weider imas na Kneziji ispod Baschiere, Heliks u staroj Vlaskoj, Multipower na velesajmu , te jos neke ducane u shoping centru Knezija.
To je ono sto ja znam. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok, ajmo jos!
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
U tom istom shopping centru ispod Baschiere imas i Scitec i jos jedan ducan, samo ne znam kak se zove. |
|
PersonalTrainer
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja nabavljam svoje iz slo, dobijem proteine po kvaliteti kao labrada a kostaju ko scitec Musle Human performance 2.5kg kosta 300kn, sto opce nije puno ak tu cijenu usporedis s labradoma i fenomenalni su.
universal ja koma scitec so,so a biotech je ravan nuli! vjerujte mi godinama sam koristio sve i svasta.... |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nesmijem otkriti di uzimam.
šala. Pa fitness centrima di prodaju pro.nutrition ovdje u Porecu. |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bas i ja moram nac di ima za kupit pro nutrition ovdje u Rijeci, u teretanama se uglavnom prodaje ili weider ili scitec ili universal a u onoj biljnoj ljekarni di kupujem inace ima dosta tih marki al nema od pro nutritiona!
Moram ic vidjet tamo na škurinje ako imaju, jos nisam bio tamo nikad! |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da ih u Rijeci jos nema, ali mozes naruciti postom na [email protected]
Tako sam i ja dok nisam skuzio da smo u istom gradu. Vjeruj, neces biti razocaran. |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
nabavljam u :" Xerses" U mostaru
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
aaaaaa
Viden/a u gymu Joined: 13 Svibanj 2008 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
ak neko kupuje proteine iz slovenije... kolko dodju, koja marka i jel ih narucite il odete u sloveniju?
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
uzimao sam preko interneta na vec spomenuti mail, placam uplatnicom nakon cega mi paket salju postom
Edited by Lega |
|
aaaaaa
Post Options
Thanks(0)
|
a jel placas jo postarinu il nes?
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
na sve kaj narucujes ti ide postarina koliko ja znam..
|
|
aaaaaa
Post Options
Thanks(0)
|
kolko???
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
kad nekom saljes neki paket placas postarinu po kilazi.. mislim da bi tako trebalo bit i s ovime... cekaj da odgovori netko ko je narucivao.. dodatke prehrani nikad nisam narucivala postom.... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |