pad šecera u krvi? |
Post Reply |
Author | |
maxzg
Viden/a u gymu Joined: 02 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Veljaca 2010 at 01:11 |
Prelaskom na dijetu sa "smanjenim" unosom kalorija cesto mi se javlja slabost tj. imam osjecaj kao da mi padne šecer u krvi.što bi moglo biti uzrok tome?
Inace rekreativno se bavim fitnessom tj. treniram 5-6 puta tjedno sa utezima,te radim oko 3 cardio treninga tjedno (trcim crobno ili ancrobno ili mix jednog i drugog). Prehrana mi se sastoji od oko 6 manjih obroka dnevno. Od namirnica kombiniram rižu,tjesteninu,krumpir,palentu,žitarice,bijelo ili tamno meso piletine ili puretine,ribu,maslinovo ulje,kiki-riki.Voce i povrce koji puta jedem cesto a koji puta nikako. Od preparata pijem jednu multivitaminsko-mineralnu tabletu dnevno i to ujutro uz dorucak, a nakon treninga popijem proteinsko-ugljikohidratni shake.Pijem cca oko 4l vode dnevno. U svakom obroku kombiniram proteine,ugljikohidrate i masti.Voce ako jedem onda je to između glavnih obroka. Inace ne patim od nikakve šecerne bolesti(provjereno). Pozdrav! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
hmmmm... iskreno neznam zbog cega bi ti se javljala slabost... no ja nisam doktor, tako da mi nemoj zamjeriti!
Ono što možeš je napisati primjer kako si jeo jedan od tih dana kad ti se dogodila slabost, ako nije problem! P.S ako želiš smršaviti nebi trebao kombinirati masti i UH |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
da....dosta je to treninga, možda ti je ipak premalo hrane? Koliko su maleni ti obroci? :) Najbolje da napišeš malo jedan dan, tocno kako jedeš i koliko, prije/poslije treninga..... ..a možda je i u niskom tlaku stvar.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
to se i meni desilo par puta, upravo zbog nedostatka hrane, tj. premalo UH, cim sam pojacala UH u dane kad treniram to se ne događa, probaj i ti tako, slobodno jedi i kruh i rižu i krumpir , što god ti padne na pamet,
jer jednostavno nemožeš vježbati bez energije, gledaj to ko da hoceš pokrenut auto koji nema goriva u sebi...ne ide jelda ? tako je i sa ljudima |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |