l-carnitine prije treninga-Whey poslije |
Post Reply |
Author | |||
rekreativac_zg
Viden/a u gymu Joined: 05 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Veljaca 2010 at 12:03 |
||
zanima me jel se mogu kombinirat ova dva dodatka prehrani, znaci da se carnitine pije prije treninga, da se salo topi,a nakon treninnga whey da se misici nahrane.
hvala |
|||
grad zagreb
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno da mozes i ne topi se salo samo tako od L-carnitine-a, ne brini. Jako kvalitetna prehrana + Dobar trening + eventualni dodaci prehrani = rezultat Vidi na kojoj su poziciji dodaci prehrani u ovoj listi. |
|||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jeli smijem i ja taj l-carnitin da pijem.
narucila sam si whey proteine i njih uzimam umjesto obroka kad ne stignem na vrijeme da jedem ili kad nisam kuci,pa dobila na poklon jedno pakovanje l-carnitin tableta. firma je bmx,americka neka. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a smijes samo l-carnitine navodno ne djeluje
|
|||
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
||
ima li sta da djeluje???
i da se s neta narucit moze! znam da je neki prijetelj od mog mza prije par godina narucio neku kuru od firme bmx. l-carnitin,neki fat burn i jes neki prasak,i da je za 6 sedmica uz sredenu prehranu i 4 puta sedmicno trening skino š8 kila! jedino,ja sam laik u svemu tome,tako da mi se ne baca lova na sarene reklame |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
to je prebrzo gubljenje kila, ne treba ti to, samo ce ti ostati višak kože! Dobro ti ide, sad samo budi strpljiva, nema žurbe |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a neznan.ja san bas od illyja i naicija da fat burneri i l-carnitine ne djeluju iako ih osobno nikad nisan ni nikad necu koristit jer mi ne trebaju.
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
lady, navodna funkcija l-carnitina je da masti pretvara u energiju, odnosno da ih transportira u mišicne stanice (mitohondrije) gdje one izgaraju. E sad...ovo je diskutabilno i pobijeno istraživanjima. Jedino što možeš njime postici je veca energija za trening ...isto tako je dokazano da povoljno djeluje na srce. Za ostalo je bacanje para jer se sve može postici dobrim treningom i naravno prehranom. Ali ako si ih vec dobila na poklon, zašto ne - dat ce ti malo više energije, duže ceš vježbati pa ce i rezultati biti bolji Inace - whey ujutro nikako sam - fale ugljikohidrati! Najbolje i najjednostavnije su zobene. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
||
a i to sto kazes.
bolje se strpiti par mjeseci duze,nego platiti 5000 eu za lifting trbuha. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jeste citali glas slavonije danas? Pitajte maturanticu koja je smršavila š2kg u 9 dana šta je koristila! |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo sad sam procitao a što reci, ovako ništa ne mogu :D da popricamo mi snjom možda? i objasnimo joj neke stvari, ha thorn? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za takve ima samo jedan nacin objašnjavanja |
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
bojim se pitat koji |
|||
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |