Compex Mi Fitness |
Post Reply |
Author | ||
biljana_v
Viden/a u gymu Joined: 21 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Sijecanj 2010 at 16:12 |
|
Molim vas ako neko zna da mi kaze gdje se moze kupiti sprava COMPEX MI FITNESS,i koliko kosta?
mozete me kontaktirati na E-mail adresu [email protected] |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Biljana, jel to ovo? Google tako kaže.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
biljana_v
Viden/a u gymu Joined: 21 Sijecanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeste Zoki,to je...a znas li mozda gdje to ima da se kupi??:))
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam što je to ali 70-e to žele nazad
|
||
biljana_v
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
biljana_v
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mooooliim, vas dobre ljudee da pomognuu,...mora da ste negdje culi nesto o tome...
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moram vidjeti danas...mi to narucujemo...od jedne firme...sam sad napamet ne znam koja je....;)
A ako smijem pitati...šta ce ti to? Neka ozljeda? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidim da vani košta oko 500 eura, bojim se pitati koliko kod nas
Regular Price: $699.99 Special Price: $429.99 Inace ga reklamiraju kao da pomaže i u treningu mišica i oporavku Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa mi ga koristimo u terapiji i pomaže kad je neki mišic slabiji u odnosu na drugu stranu...uz vježbanje....;)
Ili ako neki od sportaša ima poštedni režim zbog ozljede je ovo ko mali sos.....i dođu neke na tretman za mršavljenje...pa onda im to staviš na trbuh....(psihološki aspekt više...;) |
||
biljana_v
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav! |
||
biljana_v
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je nesto slicno TENS uredjaju protiv boli za elektostimulaciju misica ima himed takve stvari osobno san vidija model 8050 i cini mi se ok stvar evo link pa pogledaj
tens |
||
biljana_v
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ipak sam zakljucila da je ovo sprava samo marketing,pa je necu kupovati.
Nmea nista bez teretane. Hvala na pomoci.. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
biljana_v
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
charlesthesnake
Viden/a u gymu Joined: 01 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav!
Znate li nekog da moze iznajmit/posudit Compex? Treba mi zaista hitno zbog rehabilitacije noge :) Molim Vas, javite na mail: [email protected] , ili na broj 095 / 84 95 202. Hvala, Karlo Mijic |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |