BB jelovnik - Jadran Damjanovic |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Veljaca 2010 at 13:58 |
|
Evo jednog BB jelovnika pa slobodno komentirajte..
Jadran Damjanovic Primjer mog jelovnika: - 6:30h- 60 grama PRO WHEY PROTEIN, š0 g NEXT LEVEL CREATINE MONOHYDRATE, 30 grama HIGH IMPACT GLUTAMIN, 80 grama dextroze - 8:00h- sendvic sa 300 grama raženog kruha i 300 grama delux šunke - š0:30h- 50 grama SLOW RELEAZE PROTEIN s 4 dcl malomasnog mlijeka i 50 grama zobenih pahuljica - š3:00h- rucak (350 grama crvenog ili bijelog mesa+ 250 grama riže ili paste) - š5:30h- 0,5 kg posnog sira - š7:30h prijetrenazni obrok: 30 grama ISOLOGIC PROTEIN, 30 grama BCAA , 20 grama dextroze; - š8:00h trening- za vrijeme treninga REVIVE - š9- š9:30h PWM (60 grama ISOLOGIC PROTEIN, 30 grama HIGH IMPACT GLUTAMIN, š0 g NEXT LEVEL CREATINE MONOHYDRATE š00 grama dextroze - 2š:00h 300 grama pilecih prsa ili oslica i zdjela salate sezonske i š00 grama riže ili raženog kruha - 22:30h Ršš; 60 grama SLOW RELEAZE PROTEIN s 4 dcl malomasnog mlijeka Tijekom dana pijem Vitamin C 7 puta po š gram Moji treninzi su niskog volumena i intenziteta u zimskom periodu kada radim snagu, a i jedno i drugo povecavam do iznimno velikog volumena i intenziteta pred samo natjecanje. izvor:poleosport.hr Ovo je jako puno hrane + dodataka, jako puno se jede što je i normalno u BBu. Slobodno komentirajte.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a sve si sam reka previse i preskupo za nas obicne smrtnike
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo i nije jelovnik za "obicne smrtnike" |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš to |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
on je profi, pa ima i takvu prehranu, pa samo na dodatke prehrani potroši soma eura, mislim da ne pretjerujem
|
||
culjak
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako se ne varam, dok sam prije desetak godina dolazio u Crikvenicu, on je tamo ispred Saxa provodio ljeto.
Najveca mu je "mana" što ima najpiskutaviji muški glas koji sam ikad cuo. |
||
fit
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
SKUPLJE GA JE HRANITI NEGO OBLAcITI! Eeee, ovo bi se daaaaanima dalo jesti!
|
||
lacko_gym
Cita FAQ Joined: 23 Srpanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobra |
||
jole00
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2009 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da bi ovaj sendvic u 8 ujutro preživao sve do navecer
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |