New Posts New Posts RSS Feed - Narudžba jela - &#ššš;nline?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Narudžba jela - &#ššš;nline?

Post Reply Post Reply
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Narudžba jela - &#ššš;nline?
    Posted: 09 Veljaca 2010 at 15:21
Kada ste doma preko vikenda... na poslu... ili negdje vec gdje vam se neda kuhati - da li narucujete hranu online i da li ste ju ikada tako narucivali?

Znaci, govorim o narudžbi hrane putem servisa koji spaja vas sa ponudom više restorana... ispuni se forma i ta daaam - eto klope za pol sata.

Jeste li tako kad narucivali?
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
anna View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote anna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Veljaca 2010 at 15:33
Na poslu svaki dan narucujem klopu za rucak i s obzirom da smo svi u odjelu prešli na zdravi nacin prehrane narucujemo s portala prigodno nazvanog JEDEM ZDRAVO .

Evo linka:
jedemzdravo.hr

Preporucujem svakako.
Meni se sastoji od juhe, glavnog jela po izboru, salate i deserta...
cini mi se da dostavljaju po cijelom Zagrebu.
Svaki dan je drugi dnevni meni i do sada se nikada nisu ponavljala jela, a narucujemo oko 2 mjeseca...
Naravno imaju i stalnu ponudu jela (npr.tortilje s piletinom i povrcem... prefinooooo)

Danas sam rucala Salatu od mahuna, lignji i krumpira na rikuli...
Bilo je odlicno

Edited by anna
Back to Top
Skviki View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Skviki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Veljaca 2010 at 15:39
Originally posted by anna anna wrote:

Na poslu svaki dan narucujem klopu za rucak i s obzirom da smo svi u odjelu prešli na zdravi nacin prehrane narucujemo s portala prigodno nazvanog JEDEM ZDRAVO .Evo linka:jedemzdravo.hrPreporucujem svakako.Meni se sastoji od juhe, glavnog jela po izboru, salate i deserta...cini mi se da dostavljaju po cijelom Zagrebu.Svaki dan je drugi dnevni meni i do sada se nikada nisu ponavljala jela, a narucujemo oko 2 mjeseca...Naravno imaju i stalnu ponudu jela (npr.tortilje s piletinom i povrcem... prefinooooo)Danas sam rucala Salatu od mahuna, lignji i krumpira na rikuli...Bilo je odlicno <h6></h6> 

a cijene su im za poludit.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Veljaca 2010 at 15:54
Originally posted by Skviki Skviki wrote:

što su visoke? Pa to su normalne cijene restorana...
Back to Top
anna View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote anna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Veljaca 2010 at 16:18

Na poslu svaki dan narucujem klopu za rucak i s obzirom da smo svi u odjelu prešli na zdravi nacin prehrane narucujemo s portala prigodno nazvanog JEDEM ZDRAVO .Evo linka:jedemzdravo.hrPreporucujem svakako.Meni se sastoji od juhe, glavnog jela po izboru, salate i deserta...cini mi se da dostavljaju po cijelom Zagrebu.Svaki dan je drugi dnevni meni i do sada se nikada nisu ponavljala jela, a narucujemo oko 2 mjeseca...Naravno imaju i stalnu ponudu jela (npr.tortilje s piletinom i povrcem... prefinooooo)Danas sam rucala Salatu od mahuna, lignji i krumpira na rikuli...Bilo je odlicno <h6></h6> 

Želim se hraniti zdravo pa ne pitam za cijenu
Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Veljaca 2010 at 18:46
Zar i to postoji?

Mi koji nismo iz ZG-a funkcioniramo po staroj školi - kuhaš sam a jedina narudžba za van je PIZZA

Ali ovaj annin link zvuci super.
Još kad bi na svakom uglu kao gljive poslije kiše poceli nicati restorani healthy fooda za razliku od fasta(and furiousa ) cijela Hrvatska bi se okrenula FIT lifestyle-u
Back to Top
Skviki View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Skviki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Veljaca 2010 at 11:50
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

pa neznam..meni cca 40 kuna za gablec nije baš malo
Ja za cca 250 kuna kupim sastojaka za svih 5 obroka dnevno za tjedan dana
Back to Top
anna View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote anna Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Veljaca 2010 at 11:56

Pa ti onda dnevno trosis otrpilike 35kn.
Dakle trosis 250kn tjedno, a ja 280... nije neka razlika

Edited by anna
Back to Top
Jdot View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jdot Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Veljaca 2010 at 12:41

...za svih 5 obroka dnevno za tjedan dana...
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 00:40
Da li još netko narucuje hranu online?
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Veljaca 2010 at 17:02

Pa ti onda dnevno trosis otrpilike 35kn.Dakle trosis 250kn tjedno, a ja 280... nije neka razlika  

znaco Anna, jedeš jedan obrok dnevno?
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Veljaca 2010 at 09:48
  Da, da vidjela sam to vec (jedemzdravo.hr) i cini mi se super!!! Uskoro cu završiti faks tako da sam se vec lagano pocela brinuti što i gdje cu jesti, jer ja cim 2 dana preskocim obroke, padnem za 2, 3 kile.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.