Potrebna motivacija |
Post Reply |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2010 at 21:31 |
||
U posljednje vrijeme izgubio sam motivaciju za trening i evo to jos upotpunio katastrofalnom prehranom i dobio oblog sala preko cijelog tijela od jedno 5,6kg.. Sto je najgore, padam u depresiju, ne zelim se ni pogledat u okgledalo i mislim da necu skoro ni krenut sa treningom.. Znaci najgori moguci scenarij je nastupio.. i ne vidim izlaz
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne ne ne..... nemoooooj... Znam kako ti je...ali nemoj.....
Ti si jaci od toga....ne možeš pustiti da te pobjedi tvoja "slabost" .... Ja se borim sa tim...svaki dan.... doduše...više sa prehranom nego sa treningom..no vrati se sada...dok nije kasno....;) |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
alkoholom? P.S davore, jesi razmišljao da nađeš trening partnera, to bi ti bilo super za motivaciju |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajde ja se barem ne borim sa alkoholom.. ali danas pogled na ogledalo me deprimirao... A dok sam trenirao sa partnerom je islo, a sad evo vec 2 mj bez teretane, bez volje prakticki itd.. cemo vidjet. |
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Koliko dugo si s nekim frendom / partnerom vježbao? što bi te motiviralo da kreneš ponovno aktivno na vježbanje? |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trenirao sam nekih 3mj... a ima on 46god.. na steroidima pa onda nadmetanje bilo kvalitetno.. ali nisam mogao pratit, jer je prebrzo napredovao..
Neznam.. mozda je to samo period, mozda zbog nepovoljnog razdoblja i problema.. neznam... ali upao u kolotecinu grijeha sa hranom i lezanjem.. |
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pronađi novog trening partnera koji ce biti nabrijan i koji ce te izvlaciti iz kuce i vuci na trening. Meni to uspijeva odnosno dobivam tako dodatnu motivaciju. Cura poludila i svaki dan bi trenirala.! Pitaj frendove dal bi netko trenirao, istraži situaciju i javi nam kako ide.. Necu pitati za probleme.. to je osobna stvar. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
A vidjet cemo sad kad su skoro zavrsili ispiti.. mozda se od š.3. uspijem navesti na trening.. daj Boze.. inace ce biti ZBOG KILAZE, NEMA PLAZE
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Davore daj se javi kao kandidat za natjecanje pa da ti formalno budem kao mentor i radimo zajedno
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa cak je i to u opciji.. ali nemam neku inspiraciju za treningom tako da mi je glupo se prijavljivat, i onda zabusavat ...
|
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Volio bih te vidjet da zabušavaš pod mojim vodstvom Kad se prijaviš i sve bude crno na bijelo da si u igri, vjeruj mi, zabušavanje ce ti biti zadnja opcija |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
A jos cu vidjet kroz 4,5 dana.. i ovako ima brdo prijavljenih.. ja bih mogao neovisno od svih njih.. svojih 90 dana.. iako ja racunam š20 dana da se spremam za plazu.. posto prije š.7. nema plaze zbog ispita .. Ali ako se ovako nastavi, uopce nema plaze.. he he Evo danas pazim na prehranu... ujutro jaja sa gljivama i pilecim prsima u ovitku.. bez kruha.. za rucak cura radi cufte ud puretine mljevene i bit ce malo pire krumpira.. a za veceru ce cekat tuna Mislio sam ici trcat, ali mi glupo tu u Puli, jer di god idem, ima puno setaca |
|||
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahaha....sada sam vidila kako je to ispalo...;) hehehe...a izađem jednom mjesecno...pa ono....popije se....a ja kad pijem još mješam sa sokom..jer u biti ne volim okus alkohola...uglavnom...i to sam izbacila.....;) Jer nije tak ni loše to taj dan...al onda drugi mi se sve poremeti....;) Sada mi je bad |
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |