Trebam mišljenje oko dijete |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
dark_stram
Viden/a u gymu Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2010 at 18:29 |
|
Imam š6 godina. Visok sam š85 i imam 88,7 kila. Idealna
tjelesna težina je 78-79kg. Prije sam trenirao plivanje ali sada više ne. Navecer istrcim 2-3 kilometra na igralištu ili oko 5 na biciklu. Ovo je moja dijeta. š. DORUcAK 7,00 ili 8,00h(banana ili jabuka al banana je nekako zasitnija pa nju preferiram) Popijem oko 0,4l vode (2 caše) Do rucka ništa ne jedem.) 2. RUcAK š3,š0 ili š4,00h (bilo što što je skuhano, npr. jedan dan je povrce, drugi juha, treci meso itd. al sve to sa puno povrca tipa salata i uz 2 fete kruha. Do vecer popijem oko š.5l vode. 3. VEcERA oko š9,00 ili 20,00h (cesto domaci jogurt sa žitaricama ili ako sam u rasponu rucka i vecere nešto pojeo onda si izrežem jabuke, kivija i sl. i to pojedem. Jedanput dnevno radim vježbe koncentrirane na trbušne mišice i na noge uz razgibavanje. Nakon prestanka plivanja pojavio mi se trbuh kojeg mrzim i koji mi je uz težinu od 78kg glavni cilj ove dijete! |
||
janja
Viden/a u gymu Joined: 05 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 103 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Premalo jedeš.Ja jedem više od tebe i imam manje kila i brži metabolizam
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dijeta ti je katastrofalna ti jedva da išta jedeš, podhitno to mjenjati.. pogotovo jer si u vremenu kad trebaš rasti i razvijati se!
Podhitno procitati FAQ o prehrani i složiti si neki programcic pa ga napiši tu |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
za š85 je idealna tezina oko 85kg
Edited by zmaj |
||
dark_stram
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je jedan nutricionist napisao da mi je program idealan
i preporucio mi je da jedem više puretine i da trcim 2-3 kilometra dnevno. Keže da je cilj zagarantiran. Bitno mi je riješit se trbuha. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne kužim što želiš reci pitao si za savjet, ja sam ti ga dao, no ajde ponovit cu .. procitaj FAQ i napisi po tome neki plan kako bi se mogao hraniti, pa cemo mi ispraviti ako treba |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
daj ime, prezime i kucnu adresu tog majstora! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ceš vidjet kako ce promijeniti mišljenje dan poslije |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovim ceš se samo mišica riješit nutricionist....svašta.... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
dark_stram
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da nutricionist. Preko neke stranice, kao pitaj strucnjaka.
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je brz i kratak odgovor.. a tako se ne može odgovarati! U biti nije on rekao krivo ali je rekao š0% jelovnika, a što ceš s time? ako kužiš o cemu pricam |
||
||
dark_stram
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa evo recimo nekakav ovakav jelovnik:
DORUcAK: caša mlijeka uz cornflakes (pošto zobene pahuljice ne volim) MEĐUOBROK š. može posni sir i salata (odlicna i ukusna kombinacija, al šta bi mogao jest za odmor, u školi? RUcAK: e tu moram što mati skuha, al pazi ona, vjerujte. kuha razna jela koja ja jedem u umjerenoj kolicini sa dvije fete kruha. MEĐUOBROK 2: predložite nešto, ne znam što bih VEcERA: obožavam jest voce za veceru. Ja vam onako obožavam platu sa jabukom, kivijem) |
||
dark_stram
Post Options
Thanks(0)
|
|
I znate li kakve vježbe da malo proljepšam trubuh, al onako
da se mogu doma izvodit jer su u nas teretane JAKO skupe a i neam baš vremena za njih |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je dobar razlog ako je zaista tako.
Ovo je izlika. |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
zamjeni voce navecer sa posnim i jajima plus malo kruha te pocni vježbati
p.s dobro ti thorn kaže |
||
||
dark_stram
Post Options
Thanks(0)
|
|
jaje navecer s posnim sirom. može. samo jel kuhano jaje ili
prigano? što mogu u školi preko odmora ponijet u školu jer to mi je MEĐUOBROK 2. Necu valjda salatu i sir nosit? |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |