Zamjena za whey |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Bristol
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Sijecanj 2010 at 22:39 |
|
Pozdrav svima, visok sam š77 cm i tezak 78 kg. Vjezbam vec 2 mjeseca i primjetio sam napredak, a odmah nakon treninga pojedem 4 bjelanjka i š00g grozdjica. Je li ovo dobra zamjena za whey i treba li nesto dodati?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A cuj, nije loše iako, jeftinije bi te ispao whey ;)
Samo dobro jedi i napretka ce biti |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jednom prilikom je illy rekao da je ok cokoladno mlijeko za poslije treninga.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Khm, bilo je i ljudi prije njega
|
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali smatra se kao ok PWM obrok jel?
Edited by Mr G. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako je litra cokoladnog u pitanju, onda da. Najviše zbog toga jer tek tada imaš neku poštenu cifru proteina, a dakako i UH-a. Iako stvarno ne znam kako išta može biti isplativije od mjerice wheya i dexa/maltoze |
||
Bristol
Post Options
Thanks(0)
|
|
Buduci da su proteini potrebni tijelu odmah nakon treninga, sto mislite da npr. pojedem 3 bjelanjka prije treninga koja bi provarila bas pri zavrsetku istog, a cim trening zavrsi jos 3 i š00g grozdjica?
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
3 bjelanjka nakon treninga mi je nekako premalo? Koliko je to, ni š5 g proteina...
možeš ti njih neposredno prije, zašto ne.. ali bolje ti nekih š-2h prije pojest neki konkretniji obrok UH+P, to je po meni dovoljno.. Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovo za obrok prije se slažem.. sat - sat i pol prije, da imaš energije, ali ne nešto "teško"! što se bjelanjaka tice... 3 nije baš puno za poslje treninga, barem 4 ... ili jednostavno uzmi whey nije to droga, ne brini |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
Bristol
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ove bjelanjke koje bih jeo prije i poslije treninga ne brojim u obrok, to je umjesto wheya. Sat poslije treninga pojedem 200g pilecih prsa ili 200g tune s tjesteninom.
Jesu li mi potrebne ove grozdjice koje jedem nakon treninga ili je umjesto toga bolji traubenzucker, koji je takodjer grozdjani secer? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
grozdjani secer ispast ce te jeftinije
|
||
Bristol
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uskoro planiram u dane kad ne treniram uvesti jutarnji kardio na prazan zeludac zbog skidanja masnoca s trbuha. Smijem li tada uzimati bjelanca i grozdjice nakon kardia kao PMW, a sat nakon toga npr. 200g pilecih prsa i š00g tjestenine?
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
nakon cardia se najedi zobenih s vocem i whey-em |
||
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vezano uz ovu temu,znam da je malo neaktivna,ali bi bilo
glupo novu otvarat pa vas pitam,šta mislite,mogu li u zamjenu za whey pojest š00 g piletine više.š00 gr sadrži približno 25 gr proteina,kao i mjerica 75% whey...a i ukusnije je definitivno. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidi.. Whey se preporuca odmah nakon treninga jer se brzo apsorbira.. a piletina se ne asorbira tako brzo.. znaci razlika ti je u tome.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da,da u tome je baza,al aj ti materi objasni |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |