pitanje za moderatore |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Ožujak 2007 at 18:47 |
Bi li mogli u offtopicu otvoriti temu "slike forumasa" gdje bi clanovi foruma mogli stavljati svoje slike, mislim da je to dobra ideja, takve teme postoje na vecini foruma i mislim da ljudi vole znati s kim pricaju i da ce se tako privuci jos vise clanova?
Pa pitam dali smijemo jer neznam kako vi moderatori gledate na to |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smatram da u ovakvom obliku forum izvrsno funkcionira.
Opciju galerije slika razmatramo i razradjujemo ideju. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, kul bi bilo to sa slikama
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala moderatoru na odgovoru!
Ajde cim brze razradite tu ideju, jer stvarno bi bilo super! Hvala vam unaprijed, forum je super! |
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne zna u cemu je drama ako netko zeli staviti svoju sliku niti sto se tu ima puno za razmatrati!
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Nije ni meni bas, ali oni vjerojatno misle napravit jos jedan podforum samo za to, pretpostavljam, ali svakako bit ce zakon kad se to bude moglo
|
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
heh.. e da imamo jos jedno pitanje, ive zaboravio.. zanima nas kak ovo sa zvjezdicama ide dalje nakon skace?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjet ces sa vremenom |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
5 zvjezdica je "leti" ... pretpostavljam |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehehe
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
A vjerojatno je leti , al tko zna vidjet cemo za par godina ili desetljeca
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tempom kojim ja idem mislim da cu svojoj djeci pustiti moj nick pa da dodje do toga.
|
|
"Krilati ektomorf"
|
|
just_a_girl
Post Options
Thanks(0)
|
ive che to brzzo, kako je krenuo..
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
da,mos si mislit
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
decki , ide sta u vezi ove teme?
Edited by Lega |
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
To bi i mene zanimalo , ako ste nesto planirali dodavat i tako
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |