pozz svima |
Post Reply |
Author | |
_iris_
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2010 at 14:06 |
skoro 25 godina, oko š65cm i oko 58kg
teretana 2x tjedno a najcesce ne stignem pa to bude šx tjedno + pilates isto šx tjedno osim toga vjezbam doma noge/guzu i trbuh ponekad noge su mi slaba tocka tj po mom misljenju predebele/prejake trenutno sam na nekoj poluredukcijiskom dijeti i prvo vidim odlazak sala s trbuha ali nikako s donjeg dijela niti nogu, noge su samo cvrsce :D izgledam skoro pa isto ko kad sam imala 50kg osim tih nogu koje su sire kad se odvazim (i skuzim di) postam slike :) i ako moze mala pomoc, jel se mogu ovdje pratit teme? kako? hvala. Edited by _iris_ |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav iris,dobrodosla
sve teme se mogu pratit u podforumima |
|
_iris_
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
kako u podforumima? obicno ima na temi za kliknut "prati ovu temu" ili "pretplati se na ovu temu" i onda kad dodjem mi pokaze sve teme na koje sam pretplacena a imaju novi post, di da to ovdje nadjem, pliz? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla iris..
Kada udjes u recimo temu "Nutricionizam", otvaraju se podfolderi sa konkretnijim temama.. desno gore ces naci natpis Nova poruka.. i tako mozes svoju temu zapoceti.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovde nema tako tema za kliknit prati ovu temu nego u podforumima pregledajes teme i one za najzadnjin odgovorima se prve pokazuji i tako po redu najaktivnije
a mislin da bi triba se i dogodit uskoro upgrade ovog foruma,ali neznan sta je s tim zoki ce valjda sve rec na vrime Edited by zmaj |
|
_iris_
Post Options
Thanks(0)
|
hvala zma :)
znam kako otvorit temu (otvorila sam ovu) Edited by _iris_ |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došla i samo daj - ukljuci se u chatanje o nama najomiljenijim temama-vježbanju i good food
|
|
Lydia
Cita FAQ Joined: 10 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla ! Samo ti lijepo vježbaj i drži se dobrog jelovnika i noge ce se također srediti. Znam iz iskustva jer sam davno imala problem jakih nogu, premda ja nika nisam zadovolja.... Ipak treba biti strpljiv s vremenom jer nisu ni noge "narasle" za dva dana, kao ni ostalo... Vjerojatno si i takve građe da ti trbuh najprije ode...Trud se na kraju isplati... Strpljen - spašen ! Sretno;)
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
lega mislin da je ona zapravo trazila nesto tipa bookmark za pratit temu,a ne to,ali i to joj moze pomoc
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro nam dosla...
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
_iris_
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na dobrodoslici :) bas sam iznenadjena, ugodno jel :)
da trazila sam nesto kao bookmarks, jer to postoji na drugim forumima koje pratim ali nema veze, mozda se upgrejda i ovaj jednog dana do tad cu trazit manualno ili preko aktivne teme :) ne znam di bi krenula od silnih topica LOL pa ako moze savjet ima koji di stavljate svoje programe vjezbanja ili tako nesto? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |