Swiss Ball i bucice |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
dr.Who
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bahrain Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2010 at 17:01 |
|
zanim ma koliko je preporucljivo radit prsa na pilates lopti sa bucicama recimo do 30 kg po komadu, i da li se mogu postic bar približni rezultati uporabom lopte kod cucenjva i bucica uz to? znaci lopta na zid, naslonit se na nju, bucice u ruke i gore dolje...? :)
hvala na pomoci :) |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pilates lopta je odlicna za press bucicama ali cucnjeve možeš raditi i bez nje
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
dr.Who
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bahrain Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mogu li radit prsa SAMO sa loptom, da mi bude kao zamjena za klupicu? malo mi je to sumnjikavo jer nije ravna cvrsta podloga za oslonit leđa i to...?
a kad radim cucnjeve previše padam na iza, u protivnom mi koljena idu previše van preko nožnih prstiju :( |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se tice pressanja, u tome je i dobra stvar ;) a cucanj, nauci dobro tehniku i probaj ovako rackati bucice na ramena Video |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||
dr.Who
Post Options
Thanks(0)
|
|
uff, probat cu al cisto sumnjam, vec sam probavo svakako pa sam pado svakako :)
kolku bi loptu trebo uzet? jesu one podijeljene na neki promjer ili ...? imam š85cm, 75 kg... |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko znam, nema podjele!
A cucanj se moraš nauciti raditi! Može biti da imaš lošu mobilnost kukova pa te to zeza! Ne znam dok ne vidim tako da bi morao snimiti cucanj |
||
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sto se tice lopti, imas 3 velicine ako se ne varam.. ja sam uzeo najvecu i taman mi je na mojih š8š cm.. ide po promjeru da..
Samo ja neznam dal bi to izdrzalo da se uzmu bucice od 30 kg i ide radit bench press |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
dr.Who
Post Options
Thanks(0)
|
|
a trebale bi izdrzat, vidio sam shaqua na nekom klipu kako diže bucice sa hrpu utega, pa ako on može... :)
ovo je neki NFL-ac: http://www.youtube.com/watch?v=XGmssUtKF4k |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako njega podnosi, onda nece biti problema Samo je moram dodatno napumpat.. ovako se brzo prizemljim |
||
|
||
dr.Who
Post Options
Thanks(0)
|
|
da, samo pazi da nije neka falša, da nebi bilo pras-tras procitaj malo komentare na video, žale se ljudi da su radi nesavladavanja stabilnosti jeli utege :) |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
zato što su ne znaju razmišljati! to nije klupa za bench i onda s ene mogu ganajti iste kilaže kao na klupi za benc, ne barem od pocetka |
||
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima nas svakakvih
|
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A na lopti više imaš i taj dio balansa i automatski ti se više mišica ukljucuje...što znaci i a ceš raditi manje kilaže nego na klupi...no ono....raditi ceš na više toga... ;)
A inace mislim da su te lopte testirane na nekih 400kg...ako se dobro sjecam...;) |
||
dr.Who
Post Options
Thanks(0)
|
|
jasno jasno da, krenut s manjom težinom pa pomalo povecavat, ovisno o napretku.
da li se može i na isti nacin izvoditi i glavna vježba za ramena? vidio sam klip na netu da i to rade iako i nema oslonca za leđa? |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa zasto radis ramena na sjedeci?? lijepo stanes uspravno i dizes iznad sebe i to je to..
|
||
|
||
dr.Who
Post Options
Thanks(0)
|
|
a valjda jer sam vidio da svi (vecina) radi to na klupici pa..., mada mislim da je možda pravilnije stojecki jer možeš više tijelo prilagodit opterecenju..? pametujem... :)
anyway, mislim da cu radit ramena iz cucnja, jer ce mi to bit puno efektivnije i prirodnije za moju uporabu.... naravno sve s bucicama... |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |