Treneri / kandidati |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Veljaca 2010 at 13:29 |
|
Molim sve trenere (Gym_girl, martyL, Theia, ThornOfFaith i Iluvatar) da u ovoj temi napišu s kime su dogovorili vec vođenje kroz ovo natjecanje i nabroje nam ovdje njihove nickove / imena.
Ovo ce biti tema gdje ce biti definirano tko koga vodi! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iluvatar:
š. Avatar 2. Trenutacno slobodno |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Molim trenere da se ovdje jave..
Sav ostali offtopic ovdje u temi.. ce se brisati. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uffff ajde da prvo ovo definiramo... jel onda svatko uzima 2 ili 3 kandidata? Ima ih dosta, a pogotovo cura....i ako svaka od nas uzme po 2, nekih 5 ce morat ispast... ja imam 3 u vidu, i još kombiniram tako da cu sutra tocno znat rec.... samo da znam na koliko mogu sigurno racunat! |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slobodno izabereš između 2-3. Nije fiksna brojka, ako si za 3 - eto ih, ima ih dosta prijavljenih. Ovi koji se nece uspjeti ubaciti u natjecanje, obradit ce ih ostatak ekipe s foruma na nacin da im pomognemo oko treninga i prehrane, kako smo do sada radili sa svima. Tako da nece nitko biti "gubitnik". Edited by Zoki |
||
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni se bekerica javila pa ako još želi, budem je ja uzela.
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I sad bih trebala odabrati još nekog? Ajde, vidjet cemo kad se još netko prijavi.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
U pravilu bi trebala voditi 2-3 kandidata. Mislim da ih imamo dovoljno za birati, slobodno pogledaj prijave koje vec sad imamo. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe za sad mi samo to ostaje, djela cemo vidit š.6. Zoki, odabrala ja cure samo nikako da se to sve definira pa da napišem...ali bit ce vjerojatno ovako nekako za sad: |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno! To trebamo.. sad ce i ostali treneri definirati koje kandidate vode. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zar nije ova tema trebala samo to i biti? |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina.. i biti ce. Od sada pa nadalje.. samo treneri i FIT moderatori mogu ovdje pisati. Bilo što drugo ce se brisati. Nadam se da je jasno.. Ako netko od kandidata ima kakva pitanja, imaju svoju temu kroz koju su izvršili prijavu pa tamo mogu postavljati pitanja.. Edited by Zoki |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trener: Iluvatar
Padawani: Avatar Bobox |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
POZDRAV SVIMA!Najprije sorry kaj se kasno javljam..naime moja beba se požurila i rodila se prekjucer u 22.28 u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu..zove se Rubi i sve vas pozdravlja!
Moje cure su..š.missbig 2.zakiLJ 3.Ann Cure samo se javljajte..meni ništa ne smetate..ja se javim sa detaljima koje trebate znati! pozz ..martina |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
weeeeee cestitam!!!
Edited by Gym_girl |
||
||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |