Tekuci rucak |
Post Reply |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2010 at 21:41 |
||
Jedete li manestre kakve?? jer koliko vidim, nitko nista ne spominje..
Ja sam primjerice danas pileci paprikas.. 200g krumpira 200g graska 250g piliceih prsa š50g mrkve i sve to na jusno slozeno.. Kako vam se cine takvi obroci?? |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Strašan si davore sa tim nazivom teme - tekuci obrok ja vec pomislio na neki shake kad ono paprikaš Nije to loše, u svakom slucaju bolje neg fast food i sl. pica boce |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Haha... pa sve je to tekuci obrok.. neko vrijeme sam miksao meso i krumpir, sa juhom, da dodje na zlicu.. jer sam bio citao da te tako bolje sasiti.. mooos si mislit.. |
|||
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A, juhice i variva...mljac...
Sve povrce volim na gušca/rjeđa variva, od mahuna, tikvica, graška, kelja... Također, u jesen radim bucu naribanu na varivo, a grah i kiselo zelje/repa je klasika Inace sam fan bistrih juhica od gomile povrca i eventualno malo pilecih prsa u komadu |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Davore onak wtf, šta se dogodilo s tobom? Nemoj mi se pretvorit u nekakvu "probala bi sve sam da skinem kg" cosmo/mila/gloria/arena/tena ženturacu Kak te može tekuci obrok zasititi više nego kruti kad mu treba manje vremena za probavu. |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ludilo!! |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
;) Hahahaha.... ;)
A plus...što više žvaceš...prije ceš poslati i poruku mozgu da si sit...zato moraš dobro i temeljito prožvakat hranu... ;) Meni je to uvijek bio problem..jer mi se ne da tako...;) Zato dobro dođe uvijek hrpa salate uz sve....to moraš žvakati...;) |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A to je rucak za tvoju privatnu malu vojsku? Edited by Theia |
|||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam baš za te tekuce stvari....
Evo, baš sam jucer radila pileci paprikaš (brat je danima zbog posla na sendvicima pa me moliio da mu skuham nešto na žlicu). I tako, dorucak (klasika, zobene, jog, voce), grickala neke integ krekere sa svježim sirom i ciklom preko dana, trening..... i Dok se to skuuuuuhaloooooo.... I šta - na kraju pojedem zdjelicicu toga, popunim se, a u 23 h - TAKVA NEOPISIVA GLAAAAAAD!!!! |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
To je rucak nakon kojeg sam gladan |
|||
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma frend mi ima Kronovu bolest, i on sve mora jesti miksano.. pa sam probao jedno 2 tjedna jest kao on da vidim kako mu je |
|||
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |