Fitness i libido |
Post Reply |
Author | ||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Veljaca 2010 at 10:24 |
|
Znaci, tema je ultra povišen libido do granice nemogucnosti razmišljanja o icem drugom. A sve to trigerirano mojim ponovnim vježbanjem.
Ok, da ne idem u detalje... zašto se ovo događa i da li ce se uvijek događati? Koji to hormoni pucaju? (testosteroni?) I da li se to događa inace ili je to izoliran moj slucaj? (uvijek se događa kad vježbam žešce i cešce) Super za mog partnera, ali loše za moj posao. :D Heeeelp!!! Ne mogu se fokusirati. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod kojeg si ti trenera za natjecanje? |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
KOD TEBE?! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedino ako dragi, ko enin, ne cita forum |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, meni se dešava kad treniram i jedem sve i svašta da mi je libido o ho ho visok , ali..... Faza definicije i mršavljenja je ajme....
Zato više nisam tooooliko rigorizna što se tice hrane. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nikad nisam na fazi mršavljenja |
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod Martine. Da se prebacim? |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Još nisi? |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |