Gljive |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Veljaca 2010 at 11:15 |
|
Koje gljive jedete, kako ih spremate?
Je li istina da gljive kao povrce imaju zavidnu kolicinu proteina, znam da su dobar izvor vitamina D, pa eto da vas pitam šta sve radite s njima i kako vam se sviđa okus? Ja osobno jedino koristim šampinjone i to na sve moguce nacine: s jajima, prepecene sa šunkom na teflonki+ tjestenina, dinstane i na home-made pizzi. What about you? Edited by Kate |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja jedem sampinjone.. evo upravo sada 3 jaja na kajganu, sampinjone :D
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
sanjalica29
Viden/a u gymu Joined: 22 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedem šampinjone, ispržim ih na luku i ulju..jedino tako i na home made pizzi kao KAte :)) |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma sampinjoni su odlicni..malo kcal. a opet zasite.. kod mrsavljenja, njih sa bjelanjcima i purecom sunkom - ODLICNO
|
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš sam jucer jeo gljive nakon dugo .. bacio sam bukovace na teflon tavu malo
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je li, stvarno, a kakvog su okusa bukovace? Slicno šampinjonima? Ja se stalno spremam isprobat vrganje, ali sumnjicava sam prema onima s pjace, ne znam koliko se ljudi kuže i beru li svakakve gluposti ili pravu stvar Edited by Kate |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato ti pogledaj kako bi vrganj trebao izgledati pa ga prepoznaj
A cuj.. drugcije su bukovace od šampinjona, ne jako ali onako.. meni dobro |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Only šampinjoni. Provjereno i dobro s bilo cime.
Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja isto obozavan gljive ,jeden ugl sampinjone i super su
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A i jeftine su.. jos kao umak u beshamelu preko pilecih fileta
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeej, solidno proteina, malo masti, puno vitamina i minerala, puno vode - ko ih nebi volio :) ja jedem uglavnom sampinjone...i to uz rizu i meso najcesce...ili u mixu sa ostalim povrcem..ili bukovace bacim na tavu pa uz meso..
mani se beshamela endomorficu Edited by Gym_girl |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
culjak
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uglavnom vrganje.
Iz Slavonije sam, imamo generacijama tradiciju skupljanja vrganja i lisicarki. Prošla godina je bila najbolja vrganjska unatrag dvadeset, skupili na Papuku oko 70 kilograma u nekoliko poslijepodneva. Ima godina kad ne možeš naci 3-4 kg. I sad ih ima sušenih, u zamrzivacu... Idu dobro uz puno jela. |
||
fit
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šampinjoni me jaaako napuhuju - i to 20ak min nakon što ih pojedem!
Bukovace su mi super, ali vrganjiiii..... Mmmmm Onako fino dinstane na luku..... |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Morat cu nekako sredit da od tebe nabavim vrganje onda. Samo provjereno... |
||
culjak
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ukoliko godina bude kao prošla, dogovoriti cemo se. Zapravo, ne znam da je netko zamijenio vrganj sa otrovnicom. Vrganj je specifican zbog spora, ima puno podvrsta a sve do jedne su jestive. Ne znam otrovnicu s kojom bi netko zamijenio vrganj. Skupljanje je zapravo adrenalinski sport. Nakon par sati tumaranja, naletjeti na proplanak sa obitelji vrganja je fenomenalan osjecaj. |
||
fit
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Volim suncanice i vrganje i šampinjone..ma super su gljive opcenito..no brati ih...hihi...
Sjecam se jednom da smo frendica i ja ko mlađe teenejđerke ubrale par kila vrganja i došli do tete...kao da vidi jel to ok...i ona je onda pobacala sve..osim jedne jadne koja je prestarila...da bi nam rekla..e ovo je vrganj...samo je sad vec star ;) I tako je završila moja karijera kao beracice gljiva.... ;) |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |