Mirko Cro Cop |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2010 at 12:05 |
|
Evo upravo pogledao kratku snimku fighta i iznimno mi je drago da je Mirkec savladao svog protivnika koji je, naocigled , bio puno slabiji i užasno koncentriran na fight u parteru.. Ne kužim kaj ta ekipa ide u ring kad su samo koncentrirani na poluge i ostala sranja, to mi je uber smiješno..
Go Mirko Go Mirko... Lik je završio ovako.. Video možete pogledati ovdje: Cro Cop vs Perosh Jel se tko digao u 4 ujutro i gledao mec? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam dosao izvana i taman pogledao.. Moram komentirat da je Mirko fizicki ojacao.. no nisam zadovoljan njegovim žarom za borbu.. protivnike ove kvalitete je trebao pobjediti u š. rundi nokautom.. i dalje se bazira na jednom udarcu, sto ne valja.. izgubio je kombinacije ruku i nogu.. a ono sto meni najvise smeta kod njega je kako mlati kad naidje na slabe protivnike, a kad vidi da mu netko moze parirat na nogama, onda samo bjezi
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako ne volim slucajno saznati kraj borbe, a htio sam se uživiti u mec
Nije Perosh skoncentriran na nikakve poluge i sranja, skoncentrirao se na lovu nakon što je Rothwell otkazao.. |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lik je samo uletavao u noge... ništa posebno stojeci nije odradio. Katastrofa mi je to za gledati.. Zato ga je Mirkec zdrobio.. |
||
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
perosh je ipak trecerazredni borac, a mirko nije ni slika onoga što je bio u najboljim danima. da mu je došao imalo kvalitetniji borac imao bi grdnih problema. dosta je spor, trom, na kraju prve runde je bio zadihan kao da je bila prava šora, a runda ništa baš dinamicna. a da ne kažem da nije baš ni motiviran.vrijeme za mirovinu
|
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina. Nije izgledao previše proagresivan, kondicija se cina boljom - no nije to još prava forma. |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fedor rules
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovo je navodno sljedeci Mirkov protivnik:
http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/58940/Pogledajte- kako-udara-novi-protivnik-Cro-Copa.html Lik je kick boxer i dobro udara... Agresivan je i Mirko ce naj..... |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Agresivan je i jak.. ali nadajmo se da ce Mirko odradit borbu kako spada i nokautirat ga.. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jeste gledali Mirkov posljednji UFC mec s Patrickom Barry-em?
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ufc/mirko-pobijedio-b arryja-i-oprostio-se-od-ufc-karijere.html Mirko ga je u zadnjih nekoliko sekundi uspio pobjediti, nije nešto impresivna borba no cestitke Mirku na pobjedi! |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cestitke Mirku, sam mi je žao što se povlaci iz UFC-a
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
svaka cast Mirko , natamburo ga je u trecoj rundi
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni vec nekako dosta tih prica s mirkom, samo forsira izgubljeni slucaj! Neka ode kuci ženi i djeci i ide na treninge MMA-a iz gušta!
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina, |
||
|
||
Psyho
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo je odradio broj borbi koji je bio dogovoren ugovorom... e sad.... jel ide u mirovinu ili ne... još se nezna... u svakom slucaju... cestitke na pobjedi |
||
Who dares wins!
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad uzmeš u obzir da je vec dosta star i opcenito mislim da nema više volje kao na pocetku karijere, nema smisla da nastavlja, Mirko je svoj posao odradio dosta uspješno, bio je u top š0, najbolje bi mu bilo da ode u zasluženu mirovinu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |