Alergican na sirutku |
Post Reply |
Author | |||
leosk
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Veljaca 2010 at 22:29 |
||
Alergican sam na sirutku,znaci nista od wheya moze li mi neko predlozit nesta drugo a da nije creatin..
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može malo više info o toj alergiji? Btw, whey nije kreatin. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn, pa ljudi misle da s kreatinom gradis cistu misicnu masu.. cak po 20 kg u 2,3 mj |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
leosk
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisam ni reko da whey creatin...ugl kad pijem mljeko nakon par dana odmah koma..mislio sam na neke druge proteine koji nisu od sirutke da predlozite.. |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Onda se tako i napiše, jer cemu si uopce spominjao kreatin? Ispada kao da tražiš nešto drugo iz te "sorte" kreatina. Valjda bi logicnije bilo pitati "nešto drugo a da nije whey?" Jesi kad probao whey protein? I ak jesi, jel imaš i s njim problema? Ako da, onda jbg, ili izolat wheya ili bjelanjke il nešto trece. Ako nisi probao, probaj, šta drugo. Ja recimo imam probavnih smetnji nakon mlijeka, ali a wheyom nikada. |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Neka pije proteine od soje
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, ne možeš baš uspoređivati mlijeko i whey leosk...ako imaš od nekog, probaj pa vidi kako reagiraš
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Decko je 99% intolerantan na laktozu ali on to odmah povezuje sa whey-em, što je pogreška.. nek proba whey s vodom pa nek javi kako je bilo
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Upravo to |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |