ne fitnes š3.g |
Post Reply |
Author | |
markicap
Viden/a u gymu Joined: 22 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2010 at 10:29 |
Moj sin ima š3 godina trenira nogomet i ide u fitnes
Nacuo sam da ispod š8 g.nije preporucljivo ici na fitnes tj. zabranjeno je npr.u Kanadi.Hvala |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma smije on vjezbat, samo nek pazi koje vjezbe izvodi.. iako njemu s toliko god ne treba fitness, vec moze doma radit vjezbe sa svojim tijelom tipa sklekova, zgibova i cucnjeva..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislin da je i arnie negdi s š3 poceja
moze on u teretanu po meni iako bi i ja radje preporucija da za pocetak radi doma |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preporucljivo je da vam se sin bavi sa fitnessom, samo bi se trebao imati kvalitetan nadzor u teretani |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj jos baš puno u teretanu,radi kucne treninge bez utega,sto ce ti pomoci i za stjecanje snage i za izgradnju tijela,pa onda kad se malo razviješ mozes pocet u teretanu.
|
|
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš ovakav neki trening,jos ga mozes smanjit ili izmjenit,kako ti odgovora...
Vježbe: š. Sklekovi obicni: ruke u širini ramena 2. Sklekovi uski: ruke uže od širine ramena 3. Sklekovi široki: ruke šire od širine ramena 4. cucanj duboki 5. Polucucanj: natkoljenica paralelno sa podom 6. Iskorak prema naprijed 7. Podizanje na prste 8. Trbušnjaci ( podizanje trupa) 9. Trbušnjaci ( podizanje nogu) š0. Sklopka ( podizanje trupa i nogu istovremeno) šš. Leđnjaci ( podizanje trupa ležeci licem prema dolje) Zagrijavanje:-3 minute visoki skip -2 min niski skip -skokovi(naprijed,nazad,lijevo,desno) -istezanje od glave do pete Prvi krug: š. Sklekovi obicni 3xš2 kom 2. cucanj duboki 3xš5 kom 3. Trbušnjaci (podizanje trupa) 3x25 kom 4. Leđnjaci (podizanje trupa licem prema dolje) 3xš5 kom Drugi krug: š. Sklekovi uski 3x8 kom 2. Polucucanj 3xš2 kom 3. Podizanje nogu 3Xš2 kom Treci krug: š. Sklekovi široki 3xš0 kom 2. Iskorak prema naprijed 3xš2 kom 3. Sklopka 3xš2 kom 4. Leđnjaci 3xš5 kom cetvrti krug: š. Sklekovi obicni 3xš2 2. Podizanje na prste 3xš5 kom 3. Podizanje nogu 3xš2 kom Između svakog kruga slijedi 2 minute odmora... Nakon treninga:-dobro istegnut sve mišice,posebno ruke -te onda leci na krevet,3 minute -nakon svega toga,popiti cašu mlijeka ili limunade -za kraj,otici pod tuš |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
silva07 moze jedno pitanje otvaras temu di zelis znat kako se rade vjezbe prije par dana, otvaras temu naslova molim vas sastavite mi trening zasto onda mislis da ti nekome mozes davat savjet kako trenira ako ti nemas blage veze,jer da imas nebi nas trazija da ti sastavimi s istoimenon temon.unaprid hvala na odgovoru. inace ova tema je stara i autor ima samo taj jedan post jer ga je zanimalo samo to nevirujen da ce se opet pojavit tu vise |
|
silva07
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to sam ja bezveze nasao negdje,i napisao,a nemos rec da nemam blega veze,jer non-stop citam o tim stvarima.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
ok
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |