Motivacijske fotke |
Post Reply | Page 123 52> |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2010 at 11:27 |
|
cesto naglašavam važnost vizualizacije tijela kakvog bi htjeli postici - a to je najlakše kroz slike drugih koje otprilike ili sasvim odgovaraju toj našoj viziji. Uvjerila sam se na sebi da je to jedna od najjacih motivacijskih tehnika ;) Pa krenimo fitovci, što vas motivira kad zapnete? Of course, krecem od sebe
.... sad vi
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ove su mi malo prejake
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ovaj je meni malo prejak pa i vecini cura i jesu prejake, al meni su fora :) dobro, ove zadnje 2 me više nabriju na trening :) |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
prve dve su prejake.. ma to je individualno.. meni smeta na zenskoj osobi kad je misic definiran
|
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni su ove zadnje 2 prejake
evo za mene otprilike Edit:umanjena š slika Edited by Zoki |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa šta ti je i druga prejaka? ok š. i pogotovo Jamie, treca, al druga (bar na ovoj slici) je skroz ok... ..il sam ja malo ošla kvragu ma znam, sve je individualno....moj pojam je negdje najbliže drugoj ili prvoj pa možda mrvicu manje.... |
||
||
Siren
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ova cura je meni nekakav uzor recimo, i otprilike kako bi htjela izgledati kad god vidim ovu fotku, motivacija stiže
|
||
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gym-girl - sto se tice jennifer nicole lee odlican izbor (slika br.2) a sto se tice ovih ostalih, one su mi malo premisicave...
Od davora23 mi je malo prenabildano ali mi je zato Zmajev izbor odlican.. Moja je motivacija Britney u starim danima http://yfrog.com/0pbritkaj http://yfrog.com/š0brittbj http://yfrog.com/3ubriiittj Edited by *Tina* |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
2. je ok.. ali mi smeta sta joj se vidi zila na ruci |
||
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni osobno je britney bolja sad nego prije,nekako mi je zrelija a opet dobro izgleda,a i inace zene u 30ima su mi napetije nego ove u 20ima
|
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
i sad odlicno izgleda, bez sumnje ali meni je drazi onaj sitniji look... a dobro to sve ovisi od osobe do osobe...
|
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=XzGRm2qNn_E&feature=channel
ovo je isto tako dobra motivacija |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ova mi je.. uhh
što se tice moje motivacije.. nešto ovako: |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene bi sigurno motivirala za znojenje i trosenje kalorija |
||
*Tina*
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahaha, nisam ni sumnjala |
||
Post Reply | Page 123 52> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |