HIIT |
Post Reply |
Author | |
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2010 at 17:13 |
pozdrav raja...naime blizi se š. mart, kad namjeravam poceti sa HIITom pa me zanima kad je najbolje da se provodi, citao sam ovdje, danima kad nemam treninga, ali me zanima koliko prije HIITa jesti i koliko poslije, da li da ga u jutro provodim...pucajte :))
|
|
awesome :))
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
HIIT nemoj izvoditi na prazan zeludac..
Jedes prije i poslije kao i kada je rijec o teretani.. sat i pol prije pojedi kompleksne ugljikohidrate s proteinima, a odmah nakon treninga PWM.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
na kakav tocno pwm misliš ako misliš na klasican pwm sa glukozom - nikako, kakva korist od hiita ako dignemo inzulin nakon njega? može whey ali onda sa nekim složenim uh... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro bi bilo bar 2 obroka prie HIIT-a
|
|
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
davore znam za teratanu, tu jedem sat prije i sat i po poslije, zanima me HIIT, c sta bi bilo dobro, mozda zobene sa jajima da pojedem prije HIIT-a ili sta ja znam, i kad bi bilo najbolje provoditi ga, sad mi krecu predavanja, a voljan sam ustati i sto ranije radi njega, nije mi belja, kkava je opcija navece
|
|
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa isto jedes kad je HIIT kao i kad je teretana.. kuzis??
Pa najbolje predvecer jer rano ujutro jos organizam nema snage toliko, a HIIT ipak iziskuje energiju... |
|
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
+ još jedan metabolic kick Edited by ThornOfFaith |
|
Flyn
Post Options
Thanks(0)
|
ii znaci sta smo skuzili, predvecer onda jel??
|
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
da.. predvecer najbolje..
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |