osjecaj gladi |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Ožujak 2007 at 08:53 |
interesira me da li netko ima slicnih iskustava.
u zadnje vrijeme kroz cijeli dan me prati osijecaj gladi i bez obzira koliko jedem za najvise 2 sata sam opet gladna Da li se to dogadja nekom od vas? |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proljece ti je to! Dogada se i meni. i mislim da bih mogla vola izjest. Pogotovo se javlja ako si bila na nekoj reduciranoj prehrani. Pij vode puno kroz dan, al nemoj mi se ubit vodom 2 litre te nece ubit kroz jedan dan |
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
mislila sam postit jedan dan, kako bi mi se ocistio organizam i stisnuo zeludac,
jer ovo nema smisla , ja sam 2 sata nakon rucka gladna kao da danima nisam jela! Pijem sigurno 2 l vode dnevno ali osjecaj gladi je sveprisutan! jos kad me opali pms morat cu nositi svinjsku koljenicu u torbi |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobar metabolizam to jest razgradjivanje hrane,,, efektivni treninzi uredan zivot.....motor radi dobro.... |
|
elated
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidis to je meni isto,jedem 6 puta na dan,pazim sta jedem,a kako sam poceo intenzivnije vjezba glad me stalno hvata,ja popijen dosta vode al opet,evo sad sam opet gladan,nista,malo badema u usta i to je to,mene to barem zasiti
|
|
Live fast die fun!!!
|
|
Vanja
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo zvuci tvoj odgovor! |
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Unazad par dana sam gladna za popizdit. Od Nove godine omrsavila sam š2 kg, sada imam 90 do 9š kg. Sva sreca da redovito idem na fitness pa se sva ta hrana potrosi. I mene jako zanima kako pobijediti nekontrolirane nalete gladi???? |
|
rene
|
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja otkad znam za sebe, stalno sam gladna i jedem uglavno u razmacima od 2 sata.
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako zima posustaja tako bi i nasa hrana trebala biti laganija a nebi bilo lose sprovesti takozvanu kuru od nekoliko dana za prosiscavanje organizma kako bi se istoimeni oslobodio od toksina nakupljenih od teske zimske hrane i malo kretanja.... hrana bi trebala biti sezonska prilagodjena podrucju u kojem zivite........proljece je doba godine kad je nasem organizmu to jest imunoloskom sistemu potrebna dodatana potpora ,,,,vitamini ,minerali
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako si u mogucnosti, onda operi zube. Suzbije osjecaj gladi na neko vrijeme.
|
|
"Krilati ektomorf"
|
|
Tanja
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hoces rec da ja ne perem zube???
Edited by Tanja |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bas dobro shvacas stvari haha, ma bas si legenda, Tanja
A i ti , Davide, znas ono prat cu zube svaki put kad ogladnim svaki put , to bi onda 4-5 puta na dan prao zube (i ja se pridruzujem dobrim shvacanjima ) |
|
Tanja
Post Options
Thanks(0)
|
?????...sala mala...??
Edited by Tanja |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma salimo se malo, treba nam malo smijeha
|
|
rene
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nova dijeta: dorucak: casa vode, 2 cm vademecum-a (moze po zelji eukaliptus, pepermint i sl.) rucak: 2 case vode, š cm zirodenta, za desert plidenta od jagode vecera:buduci da ste tokom dana vec previse jeli, najbolje da ju preskocite |
|
rene
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Luda si!!!! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |