Good vibratiššš;ns |
Post Reply |
Author | |
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2007 at 12:43 |
www.youtube.com/watch?v=YhBKulu8HBU dobre i li nedobre VIBRACIJE....najduze se trenira jedno 9-š0 minuta....sprava kosta negdje oko š0 hiljada eura.............sta mislite Edited by emilio |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda to i djeluje, ali ja osobno ne vjerujem u takve stvari, po mojem misljenju se moras malo oznojit i pomucit da bi nesto postigao!
To su vise reklamni trikovi, nikad nista od toga, barem po mojem misljenju |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
izadjes iz sobe nakon desetak minuta sav preznojen a trening je pasivan... |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
To mi bas nije jasno kako , al dobro!
|
|
snelly
Viden/a u gymu Joined: 11 Travanj 2007 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam isto razmisljala dal te spravice icemu koriste,ali konacan zakljucak ipak je da bez malo muke i znoja nema bas nikakvih rezultata.
|
|
snelly
|
|
rekreativka
Viden/a u gymu Joined: 23 Travanj 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da te sprave vrijede, zar mislis da bi se treneri, sportasi i mi mali ljudi sustavno znojili kako bi vidjeli rezultate?! Edited by rekreativka |
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nista od toga.
Da ej tako, istrazivanja bi pokazala svoje i svaka teretana bi imala 30 takvih sprava, clanarina bi se povecala i ljudi bi nakon malo izlazili ko novi. Nema do bencha, vratila, cross sprave, cucnjeva... To je ono sto se trazi! |
|
"Krilati ektomorf"
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Takvi stimulatori su dobri u procesu rehabilitacije i to kod ljudi koji su imali tesku atrofiju misica, ali kod zdrave populacije nemaju gotovo nikav ucinak.
|
|
emilio
Post Options
Thanks(0)
|
cisto informativno----- njemacka nogometna reprenzetacija je na svjetskom prvenstvu imala kondicione treninge na ovoj spravi........................ |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da te sprave koriste i sportasi na velikim natjecanjima ili npr. borci prije meceva samo zato da dodatno ne opterecuju organizam i za bolju rekuperaciju. Ali za trening u smislu poboljsanja odredjenih sposobnosti nema gotovo nikakav ucinak.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |