Trening eksplozivnosti |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Veljaca 2010 at 16:45 |
|||
Zanima me,ako mi ima ko dati neki savjet da poboljšam svoju
eksplozivnost,jer sam dosta spor,a to mi prilicno treba za sport kojim se bavim.Znam neke vježbe,ali nisu mi dovoljne da napravim potpuni trening pa bi vas molio ako možete kako pomoci,da napišete svoje mišljenje ili savjet.Hvala unaprijed! |
||||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Koje vježbe si radio? O kojem sportu se radi?
Možeš probati sa vrlo kratkim sprintevima, ali vjerovatno bi ti najviše odgovaralo poraditi na maksimalnoj snazi. Ne bi bilo loše da napišeš nešto više informacija... |
||||
www.strongfirst.com.hr
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovisi sto si u teretani radio.. ojacao jesi, ali moras ciljano vjezbat sa utezima.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma nisam išao u teretanu,malo sma doma vježbao i slicno i onda se malo pomalo dobije masa,dosta se uspori i sada želim dobit eksplozivnost u nogama,naravno. |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ovo je za kuci Link jel ideš u teretanu, to bi ti pomoglo isto.. ako radiš dobre vježbe naravno! |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
super su vježbe,od srca hvala! a u teretanu ne idem jer mi nije baš blizu,a doma mogu napravit sve vježbe koje mi trebaju i radim ih dosta kvalitetno,a i problem je s teretanom što nju mogu radit samo kad je otvorena,a ja kadkad volim vježbat oko šš- ponoc,kako kad,a na kraju krajeva,ne placam clanarinu |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jel možeš raditi cucanj sa šipkom?
p.s nema na cemu Edited by Iluvatar |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mogu raditi,ali ne radim,vec radim iskorak sa šipkom,tj.izmjenim noge u zraku dok skacem |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja i dalje smisljam kako slozit stalak dovoljno visok za uteg da mogu cucnjeve radit..
|
||||
|
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ali ne ideš u teretanu...koliko znam,to postoji u teretani? ! |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Naravno da postoji u teretani..
A idem 2,3 mj, pa opet nejdem 2,3 pa tako cijelu god |
||||
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nije to ista stvar, bilo bi ti dobro i da cucanj radiš, ali pravilno |
||||
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
tako i ja kad radim,samo ja po 2-3 tjedna,a sad sam malo redovitiji,evo vec skoro 2 miseca se nedam |
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znam da nije ista stvar napisa sam,ali imaš li di video te vježbe di se ona pravilno izvodi? |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
fedanov
Post Options
Thanks(0)
|
|||
dobar za eksplozivnost? baš sam udrija veceras iz razonode 3 serije po š0 |
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |