New Posts New Posts RSS Feed - Bok!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Bok!

Post Reply Post Reply
Author
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Bok!
    Posted: 26 Veljaca 2010 at 15:40
Eto i mene...napokon sam se odlucio pridružiti...slobodno me možete zvati Vlaja

Imam 23 godine,studiram i imam problema s kilogramima i formom... Za moju visinu nedostaje mi otprilike š2 kilograma i moja želja je da ih vratim što prije i da to na nešto i lici jel Prije 2 godine sam imao idealnih 75,izgledao sam dobro i osjecao sam se dobro,ali od onda sam promijenio navike,ulijenio se i poceo gubiti kile,prestao trenirati itd... Inace volim tipicne muške sportove od nogometa do body buildinga,borilackih vještina,auto-moto sportova...klasika.

Zbog ajmo reci ozljeda nikad nisam nešto ozbiljnije trenirao ali u nekoliko navrata sam bio redovan u teretani. Otkad sam zadnji put prestao vratio sam se u svoju premršavu formu koja me pratila vecinu mog života i želim se toga ponovno i trajno riješiti. Sjedilacki život me ubija,osjecam se bezvoljno i vec imam i problema sa kralježnicom...

Dosta! Ovaj put cu pokušati ozbiljno,svaki dan cu voditi racuna o tome što sam pojeo,koliko sam vježbao itd. i od iduceg tjedna se vracam u teretanu. Ovdje sam došao jer unatoc tome što imam neke psihološke barijere zbog kompleksa meni nije jasno kako da vratim te kilograme a da ne ležim kod kuce cijelo vrijeme i jedem kao prasac. Nadam se da cu na ovom forumu naci mnogo dobrih savjeta...želim opet biti onaj stari,s jakim momackim prsima! Pozdrav!

Edited by vlajster
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Veljaca 2010 at 16:02
  Dobrodosao
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Veljaca 2010 at 20:04
Tenks
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Veljaca 2010 at 21:19

Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Ožujak 2010 at 10:12
Welcome
Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Ožujak 2010 at 11:40
Tenks,btw. Lega možda se sretnemo u XXL-u
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Ožujak 2010 at 14:12
Hej, dobrodošao!
što studiraš? 
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Ožujak 2010 at 00:17
Ekonomija
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Ožujak 2010 at 09:55

Originally posted by vlajster vlajster wrote:

Ekonomija

Dobrodošao kolega, ovaj ti smajlic super paše uz ekonomiju, ja bi još š0 takvih nabacala

cuj, mislim da tu nema problema, samo radi ono što si radio kad si bio na idealnoj kilaži

Ono što tebi treba je dosta dobrih ugljikohidrata i naravno proteina, što manje vlakana, više obroka tokom dana i dobri treninzi :)

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
vlajster View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vlajster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Ožujak 2010 at 12:53
Problem je što sam se ja bio dobro usvinjio da bi došao do te kilaže...slabo sam se kretao i samo sam udarao po cipsu svaki dan tek nakon godinu dana izležavanja sam krenuo na trening i onda je to na nešto licilo...

Meni je to izgleda genetski,kako su neki osuđeni na debljinu tako sam ja osuđen na žgoljavost...ako ništa drugo vecina misli da izgledam 5 godina mlađe al eto želim se boriti protiv toga i jednako je teško kao onima što imaju problema sa viškom,tako ja imam problema s manjkom kilograma...bome sad ih razumijem,teško je to hvala na potpori...
Vracam se starom poroku...mišicima :P
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.