bollovi |
Post Reply |
Author | |
anaather
Viden/a u gymu Joined: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2007 at 22:47 |
imam bolove pri vecem naprezanju u bicepsu, i nemogu se tog rijesit, boli vec tri tjedna, probao sam ga odmorit, ali nista. savijeti?
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako ti je to kad se ne istezes i zagrijavas prije treninga!
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Daj napisi gdje tocno u bicepsu, kakva bol, dali boli na dodir i ako se mozes sjetiti kako je nastala povreda
|
|
anaather
Post Options
Thanks(0)
|
boli samo na velike napore, srednji dio bicepsa, nije ona klasicna bol kad opterecujem misic naravno, nego kao kad se udarite, ali samo u naprezanju
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj tesko da ce ti ovako netko znat odgovorit sta je to, probaj odmarat tjedan-dva pa ako ni onda ne prolazi odi na pregled kod fizioterapeuta (mi imamo jednog u teretani, pa uvijek njega pitaju ako ih nesto boli)!
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako boli samo kod velikih napora onda nije nista strasno i kad dolazi do povrede bicepsa onda najcesce boli u predjelu hvatista ili polazista misica odnosno tetivama probaj ga malo odmoriti i mazati mastima ili gelovima tipa polar ice i slicno.
|
|
anaather
Post Options
Thanks(0)
|
odmarao sam tjedan dana, prekjucer sam malo radio sklekove i dizao utege i opet boli... =(
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje otidji nekom strucnom na pregled , ako ne bude nikako prolazilo
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |