Herpes |
Post Reply |
Author | |||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Ožujak 2010 at 17:57 |
||
Jel ima tko od vas problema s herpesom?? meni na usni izbije 2,3 puta godisnje i nikako da ga sprijecim
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahahahahaha legendo!
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
znaš u cemu je problem, ispravi to pa neceš imati problema Edited by Iluvatar |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja ga, da kucnem o drvo, baš nikada nisam imao..
|
|||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kakve veze iscrpljivanje ima s herpesom? Ja ga dobijem š-2 godisnje (prosle god nijednom) i tocno znam kad cu ga dobit, dan prije znam, jer sam taj dan bos hodao po hladnom ili sam stvarno promrzao .. i tako svaki put (uopce nije sala). Znam i ja da je vezano za imunitet, ali meni kao da nije, -jako- rijetko se prehladim - da mi curi nos ili tak nes, a kad se prehladim ne dobijem herpes, nego samo kad me stopala/hladnoca zezne. Znaci mora bit jos nesto osim imuniteta, samo ne znam sto. Ove prosle godine sam puno trcao i puno aktivniji bio i prva godina da nisam dobio, tako da trening sigurno pomaze |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trening inace pomaze, ali u vrijeme kad imas herpes ne.. imaj gripu i odi trenirat, pa cemo vidjet dal ce ti pomoci A treba se kljucat vitaminima cijlu godinu i to je to.. i jest svu hranu.. sada sam bio izbacio UH i iscrpljivao se, i odmah izletio herpes |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa to ti i želim reci, herpes i trening nemaju nikakve veze - vrijeme koje mu treba da skroz izbije van i prodje ne možeš ni usporit ni ubrzat vježbanjem, dakle ne trebaš prestajat zato što ga imaš.
To je virusna stvar i lokalna je, to što izbije možeš gledat kao i na dosadni prišt, neceš prestat trenirat zbog toga. Nije nešto sustavno da trebaš sad posebnu pozornost tome obratit - osim što ti može poslužiti kao indikacija da nešto generalno krivo radiš... To sum up, to što imaš herpes te ne treba ni u cemu sputavati osim eventualno ljubljenju (ako ti je partnerica osjetljiva isto na to), eto, simple as that. |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |