UH poslije kasnog treninga |
Post Reply |
Author | |
mr. bungle
Cita FAQ Joined: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Ožujak 2010 at 08:36 |
Pozdrav svima!
Ove zime skupio sam malo prtljage koje bi se htio riješiti prije ljeta, no ne idem u teretanu nego se bavim tckwondo treninzima. Nov sam u cijelom konceptu pravilne prehrane pa cituckam ovaj forum u nadi da cu pokupiti neke dobre navike od provjerenih izvora :) e sad, receno mi je da bi tkd daleko više bio za defku nego nego ozbiljno nabacivanje mase što mi trenutno odgovara jer bi se htio sa svojih 83kg na š85 cm spustiti na malo prihvatljiviju težinu pa me zanima - u dosta postova sam vidio kak se naglašava važnost unosa UH poslije treninga, no što ako imam trening do š0 navecer? U pravilu tamanim proteine što više mogu - posni, tuna, piletina, jaja, itd; a jedini uh obrok mi je ujutro (zobene+ malo mlijeka i banana). dakle, ima li smisla uzimati uh tako kasno il da se i dalje držim š00g posnog sira prije spavanja? Unaprijed hvala :) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm.....slicno radiš što sam ja radila....morao bi neke UH ubaciti još..... u ranijem dijelu dana....
Ako ti je zahtjevan trening ne vidim ništa loše u whey + dextroza.... Nemaš ti neku lošu kilažu....samo fali mišica.... tako da... zašto ne trening sa težinama? |
|
mr. bungle
Post Options
Thanks(0)
|
zašto ne trening s težinama? pa, ne znam za neku teretanu u
mojoj blizini a i bivajuci studošem nažalost si zasad ne mogu priuštit 250kn mjesecno za teretanu. a sto se kilaze tice, izgleda da imam fakin' zensku konstituciju - masti mi se ne taloze u skembu nego vise u bokove i straznjicu pa bih se radije prvo rijesio toga a onda kasnije eventualno napravio prijelaz na teretanu... ima li to smisla? e da, i hocu li uopce imat kakve koristi od wheya ako samo dvaput tjedno imam te tkd treninge? |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba srediti prehranu i ubacit HIIT treninge.. prolistaj forum i stranicu malo |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mr. bungle
Post Options
Thanks(0)
|
oke thx na odgovorima!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |